#moedsdu

Åbent Hus i 2021 om kandidat, tilvalg og sidefag

Bliv klar til næste trin i din uddannelse. Den 10. februar kl. 12-16 holder vi Åbent Hus på SDU i Odense. Her kan du høre om vores kandidatuddannelser, tilvalg og sidefag.

Det kan du til Åbent Hus

Åbent Hus den 10. februar er din mulighed for at møde stort set alle SDU's kandidat- og erhvervskandidatuddannelser, tilvalg og sidefag - under ét tag.

På SDU i Odense står universitetets vejledere klar på standene til at fortælle dig om studievalg, karriereveje, udlandsophold og meget andet. Og i løbet af dagen kan du deltage i oplæg om de forskellige uddannelser.

Du vil også blive guidet igennem kombinationsmuligheder, adgangskrav og ansøgningsproces, så du er klædt på til at tage næste step i din uddannelse.

Hvis du allerede har en uddannelse, og går med tanker om at videreuddanne dig, så kan du blive inspireret i Efteruddannelses-Loungen.

Få en rundvisning på campus

Til Åbent Hus har du mulighed for at få en guidet rundvisning på SDU Odense,  så du kan tjekke studiemiljøet ud.

Mød op på Campustorvet, og deltag i én af rundvisningerne, som starter kl. 13.00, kl. 14.00 og kl. 15.00.

Sådan kommer du til Åbent Hus

Åbent Hus finder sted på Campusvej 15, 5230 Odense M.

Du har mulighed for at tilmelde dig gratis buskørsel med afgang fra SDU i Sønderborg, Esbjerg, Kolding og Slagelse.

Hvis du ankommer i bil, skal du være opmærksom på, at nogle veje er spærret, da vi gør klar til letbanen. Vi anbefaler derfor, at du kører ind via Fioniavej - her er der flest parkeringspladser.

Åbent Hus i flere byer

Flere af vores kandidatuddannelser udbydes fra SDU i Esbjerg, Kolding og Sønderborg. Du kan høre om dem i Odense den 5. februar, men du kan også møde kandidatuddannelserne til Åbent Hus i byerne.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til arrangementet, transport, bustilmelding eller lignende.
Skriv til os på optag@sdu.dk, eller giv os et kald på tlf. 65 50 10 52.