Skip to main content

På SDU Slagelse kan du vælge uddannelser inden for både erhvervsøkonomi, HRM, marketing og kommunikation. Åbent hus er din chance for at møde uddannelserne og blive klar til dit studievalg.

Du møder undervisere, faglige vejledere og nuværende studerende fra studierne, som giver dig svar på dine spørgsmål om uddannelsernes indhold, optagelse, udlandsophold, studiemiljøet og meget mere.

Du kan både høre oplæg om uddannelserne, få en snak på de forskellige stande og overvære miniforelæsninger om nogle af de emner, de studerende beskæftiger sig med på uddannelserne. 

Få en rundvisning på campus, og hør om studerendes erfaringer

Studerende fra de forskellige uddannelser følger dig rundt på campus og viser dig rammerne for dit kommende studieliv. Samtidig fortæller de om deres egen studiehverdag og om livet som universitetsstuderende - fx om skiftet fra gymnasieelev til universitetsstuderende, om studiejob og fritidsaktiviteter, og hvordan man finder nye venner på universitetet. 

Desuden kan du høre om bibliotekets tilbud, se SDU's biograf eller tage en tur i fredagsbaren, som selvfølgelig holder åbent. Og nå ja, så er der gratis forplejning. 

Program med oplægstider følger

Lørdag d. 24. februar
Sdr. Stationsvej 28, 4200 Slagelse