Skip to main content

Åbent Hus på Ingeniøruddannelserne på SDU

Ingeniører står bag den teknologi, der gør en forskel i dit liv - og alle andres. Til Åbent Hus kan du møde både studerende og undervisere fra SDU's ingeniøruddannelser og høre alt om det faglige, studiemiljøet og livet som ingeniørstuderende.

Åbent Hus lørdag d. 22. februar 2020 kl. 11-15 på SDU Odense

Ingeniører står bag den teknologi, der gør en forskel i dit liv - og alle andres. Til Åbent Hus Bachelor kan du møde både studerende og undervisere fra SDU's ingeniøruddannelser og høre alt om det faglige, studiemiljøet og livet som ingeniørstuderende.

Mød uddannelserne, hør oplæg og få vejledning

Hver uddannelse har sin egen stand, hvor du kan se eksempler på studenterprojekter og tale med undervisere og studerende om, hvad uddannelsen indeholder og hvad fremtiden byder på af karrieremuligheder.

Du kan også få en snak med vores studievejledere.

Du kan også høre et 30 min. oplæg om hver enkelt ingeniøruddannelse, 2 gange i dagens løb.

Forældrecafé

Har du mor og far med, kan de få sig et hvil og en kop kaffe i vores "forældrecafé", som også er placeret på Ingeniøruddannelsernes standområde.

Program for oplæg om uddannelser

Rundvisninger i TEK-bygningen

SDU's ingeniøruddannelser i Odense bor i nye, markante bygninger på Campusvej (se billedet ovenfor). Tag med på en af de fem rundvisninger.

Der er rundvisning kl. 11.15, 12.00, 12.45, 13.30 og 14.15.

Hver rundvisning starter fra et samlingspunkt centralt på Ingeniøruddannelsernes stand-område og varer ca. 30 min.

Rundviseren vil tage jer med rundt i TEK-bygningen og fremvise nogle af faciliteterne, bl.a. en række speciallaboratorier som f.eks. robotlaboratoriet Robotics Lab.
Find vej

Vi gør klar til letbanen, så vær opmærksom på, at nogle veje er spærret, og der er meget ombygning på Campusvej.

  • Kommer du i bil?
    Kør ind fra Munkebjergvej ad Fioniavej, hvor der er flest parkeringspladser.
    Brug indgang fra Fioniavej 28, 32 eller 36.
  • Kommer du med bus eller parkerer du på østsiden af universitetet (P1 eller P2)?
    Bemærk, der er kun et begrænset antalt parkeringspladser til rådighed! Kommer du med bus, er der kun ca. 200 m at gå fra stoppestedet ved SDU til Ingeniøruddannelsernes bygninger, som er fuldt synlige fra busholdepladsen.

Ingeniøruddannelserne, Adgangskursus og Studievejledning har stande i underetagen ("parterre") af Bygning 44 (til højre for den hvide TEK-bygning på billedet ovenfor).

Kontakt

Har du spørgsmål specifikt til Åbent Hus Bachelor på SDU's Ingeniøruddannelser i Odense, så kontakt Ulf Rasmussen på telefon 6550 7522 eller mail ura@tek.sdu.dk.

Er du i tvivl om hvilken uddannelse, du skal vælge?