• Denne uddannelse kan læses i Odense
  • Denne uddannelse udbydes på engelsk

Videospot
Derfor skal du læse cand.oecon på SDU

 

 

 

 

 

 

Du kan færdiggøre en cand.oecon med eller uden specialisering.

 

Der er tre muligheder for specialisering:

Strategi og markeder: De akademiske nøgleområder vil være en forståelse af de forskellige markedsformers allokative konsekvenser og reguleringer i forskellige sektorer af den globale økonomi.

Makroøkonomi og udvikling: De studerende vil tilegne sig viden om trends og events i den globale økonomi, relaterende til historiske cases, økonomisk vækst, udsving i businesscyklus og international økonomi.

Sundhedsøkonomi: De akademiske nøgleområder vil være en forståelse af allokering af ressourcer i forskellige dele af sundhedssystemet.

 

SDU tilbyder også en kandidatuddannelse i økonomi med speciale i finansiering. Læs mere om finansieringsprofilen her.

Undervisning
Kandidatuddannelsen i Økonomi består af en række obligatoriske fag og valgfag, enkelte fastlagt, mens andre kan vælges fra andre kandidatuddannelser udbudt af det Samfundsvidenskabelige fakultet. Uddannelsen afsluttes med en kandidatafhandling.

Den individuelle specialisering har forskellige fokusområder og du vil derfor have rige muligheder for præcist at vælge netop den profil du finder mest spændende.

De obligatoriske fag sikrer dig et solidt teoretisk og metodisk grundlag. Derudover vil det også være muligt at følge fag udbudt af andre fakulteter og universiteter i både Danmark og i udlandet. Studienævnet skal dog godkende dine valg. Desuden er det muligt at opnå ECTS point svarende et valgfag, med et rapport baseret relevant praktikophold (på en ambassade, i et ministerium, en organisation osv.).

Du finder information om uddannelsen på den engelske udgave af siden.

Ansøgningsportalen - DANS

Søg ind på uddannelsen via portalen

Gå til ansøgningsportalen