Karrierefortællinger

Nicoline Mark Hofman. Jeg er 24 år gammel, og jeg bor i Odense.

Hvorfor valgte du at læse netop den kandidatuddannelse?

Jeg valgte at læse HA(jur.), da jeg synes, det lød som en super spændende uddannelse. Jeg har en HHX baggrund, og jeg var der rigtig glad for virksomhedsøkonomi, afsætning og matematik. Jeg har derfor altid vidst, at jeg ville vælge en gren inden for erhvervsøkonomi. Valget faldt på HA(jur.), da jeg synes, at kombinationen af erhvervsøkonomi og erhvervsjura er en unik kombination, der skaber en godt fundament for en spændende karriere med utrolig mange muligheder. Da jeg i 2015 færdiggjorde HA(jur.), var jeg ikke et øjeblik i tvivl om, at jeg ville fortsætte på Cand.merc.jur.-uddannelsen på SDU. De frie rammer, der er på kandidaten, gjorde, at jeg kunne tilrettelægge og specialisere mig i netop den retning, som jeg ønskede. Det var for mig derfor en oplagt og ideel mulighed, der ligeledes gav mig mulighed for at vælge fag, der havde en tværfagligt profil med undervisere, der var passioneret omkring det tværfaglige perspektiv i vores uddannelse.

Hvordan var din tid som studerende på SDU?

Min tid som studerende på SDU var rigtig god. Jeg blev positivt overrasket over universitetet som helhed. Underviserne var dygtige og utrolig engageret, det sociale på studiet var rigtig godt, og jeg deltog selv meget aktivt i den sociale del.

Nuværende job og uddannelsens relevans

I dag er jeg ansat som Contract Manager i Odense Kommune. Organisatorisk sidder jeg placeret i Udbud og Kontraktstyring, hvor vi bl.a. arbejder med indgåelse af Odense Kommunes kontrakter på baggrund af udbud og den efterfølgende kontraktstyring i aftaleperioden. Som Contract Manager består jobbet bl.a. af at sikre kontraktoptimering i kontraktens løbetid, opfølgning på aftaler og indsamling af vigtig viden omkring aftalen, således at det næstkommende udbud kan optimeres. I hele jobbets aspekter er jeg således utrolig glad for min tværfaglig profil, da jeg mener, at det bidrager meget positivt til mit arbejde med kontrakter, at jeg har en økonomisk forståelse.