Skip to main content

Karriere

Cand.merc.’ere finder beskæftigelse inden for inden for stort set alle administrative funktioner, for eksempel regnskab, it, marketing, eksport, planlægning, personale og organisation. Kandidater fra Syddansk Universitet har meget let ved at finde attraktive jobs umiddelbart efter endt eksamen.

For cand.merc.’ere er der naturligvis en snævrere sammenhæng mellem jobfunktion og (linje)uddannelse. Med stigende erhvervserfaring, evt. suppleret med et HD-speciale inden for et andet område end cand.merc.-linjen, har cand.merc.’ere meget gode muligheder for også at varetage generelle lederposter i erhvervslivet.

De mere internationalt orienterede linjer er især relevante ved beskæftigelse i virksomheder, der er aktive på import- og eksportmarkederne og i organisationer med globale relationer. 

Videospots

Se tidligere erhvervsøkonomi-studerende fortælle om deres nuværende jobs: 

Steffen
Erhvervs-ph.d.-studerende ved Hydac

Camilla
Kommunikations- og projektmedarbejder

Kristian
Consultant Recruiter i Mercuri Urval

Kåre
Projektleder i FC Midtjylland

Kasper
Product Manager i Abena

Line
Implementerings-konsulent i Hedensted KommuneFølg SAMF SDU på LinkedIn

Her kan du bl.a. møde forskere, studerende og alumner og følge med i de mange spændende forsknings- og uddannelsesaktiviteter på SAMF.

SE MERE

Karrierefortællinger

Her kan du møde fire alumner fra en erhvervsøkonomisk uddannelse, der fortæller om studietiden på SDU og om deres karriere.

Klik Her

Studienævn for Erhvervsøkonomi (Kolding) Syddansk Universitet

  • Universitetsparken 1
  • Kolding - DK-6000
  • Telefon: +45 6550 1406

Sidst opdateret: 11.02.2021