Skip to main content

Dit studievalg

 

Videospot
Derfor skal du vælge SDU's Campus Kolding

 

Dagligdagen på uni

Undervisningsformen er en kombination af forelæsninger, projektarbejde, gruppearbejde og individuelle opgaver, som tilsammen er med til at forberede dig på de mange forskellige muligheder, du har med en uddannelse fra Syddansk Universitet.

Som noget helt specielt finder du på Syddansk Universitet flere studieretninger samlet under samme tag. Det giver en uhøjtidelig stemning og et le- vende miljø i kantinen eller i en af de mange hyggekroge. Her kan du diskutere filosofi , høre mere om, hvorfor hjerteklapper er livsvigtige eller blive klogere på finanskrisen.

Vi er stolte over det internationale miljø, der er på vores campusser. Hvert år er der et stort optag af internationale studerende, og vi er opmærksomme på at tiltrække undervisere og forskere fra hele verden, som du kan møde i undervisningen. Det skaber et spændende miljø og en stor mangfoldighed, at så mange forskellige studerende og forskere er samlet under samme tag, og vi håber, du vil benytte dig af de mange tilbud og bidrage til SDU-kulturen.

Vi har ambitionen om at være trekantområdets universitet

Se Videoen Her

Kig med og få indblik

Vil du se hvad der rører sig på studiet? Besøg studiets hjemmeside for at se nærmere...

Klik her

Info Flyer

Læs mere om programmet her

KLIK HER

Studienævn for Erhvervsøkonomi (Kolding) Syddansk Universitet

  • Universitetsparken 1
  • Kolding - DK-6000
  • Telefon: +45 6550 1406

Sidst opdateret: 18.02.2020