Teis Nygaard-Jensen

  • Bachelor i Informationsvidenskab med tilvalg i Narratologi og Storytelling
  • Cand.it. i Webkommunikation (webarkitektur)

Jeg var nysgerrig på mere web og mere kommunikation
Jeg er meget interesseret i spændingsfeltet mellem det webtekniske, kommunikation og læring, og efter min bachelor i informationsvidenskab var det naturligt at læse videre på en cand.it. Kandidatoverbygningen har hjulpet mig til at fokusere min faglige profil på de ting, som jeg interesserer mig allermest for. I studiets mange projektforløb fandt jeg et rum til at fordybe og specialisere mig.

SDU Kolding underviser med stort nærvær
Det var ikke tilfældigt, at jeg valgte en cand.it. på SDU Kolding. Jeg har også læst min bachelor her, og jeg kan rigtig godt lide undervisningsformen og underviserne. Undervisningen er typisk i overskuelige hold, hvor der er mulighed for, at undervisningen kan tage udgangspunkt i de tilhørende. De fleste undervisere er enormt gode til at udnytte alternative og digitale undervisningsformer. Det er fedt!

Digital rådgiver ved Skybrud.dk - Specialist i kommunikation, koncept og brugeroplevelser
Et par måneder efter jeg afleverede specialet, fik jeg job ved det digitale designbureau Skybrud.dk, hvor jeg arbejder som digital rådgiver. Skybrud.dk har givet mig en fantastisk mulighed for at udnytte min tværfaglige profil og de kompetencer, der gør mig til specialist i digital kommunikation. Jeg varetager opgaver inden for kommunikation, konceptudvikling, informationsarkitektur og brugeroplevelser og indgår som specialisten i de indledende faser af webprojekter.