Lonnie Frydensberg

  • Bachelor i International Virksomhedskommunikation med fransk og tysk
  • Cand.it. i Webkommunikation (Kommunikation og læring)

Uddannelse
Jeg har en BA i International Virksomhedskommunikation med fransk og tysk og en cand.it. i Webkommunikation - linjen Kommunikation og Læring – som nu hedder Webformidling. Jeg er meget glad for, at jeg valgte Webkommunikation frem for den kandidatuddannelse, der ellers var den naturlige overbygning til min bachelor. Linjen Kommunikation og Læring indeholdt den rette kombination af blødt og teknisk og passede godt til mig.

Jobbet
I løbet af min kandidatuddannelse fik jeg studiejob i Socialstyrelsen, hvor jeg lavede online undervisning til nogle af de it-systemer Socialstyrelsen stiller til rådighed for landets kommuner og borgere. Jeg valgte at skrive speciale hos Socialstyrelsen, hvilket var utrolig spændende og lærerigt. Da jeg var færdig med mit studie, fik jeg lov til at blive hos Socialstyrelsen. Så jeg gik fra at være studerende til at være rigtigt ansat fra den ene dag til den næste.
Grundlæggende laver jeg det samme i dag, som da jeg var studerende, men det bliver mere og mere udfordrende, da jeg får mere og mere ansvar. Det er rigtig fedt. I øjeblikket er jeg på et stort strategisk projekt, hvor jeg laver e-læring til et it-system, der er lovpligtigt at bruge i hele landet. I dette projekt er der generelt stor overbevisning om, at den online-undervisning, jeg laver til vores brugere, er meget vigtig for brugeroplevelsen og mængden af brugerhenvendelser. Derfor føler jeg, at mit bidrag til projektet er meget vigtigt, og det er en rar følelse at have, når man går på arbejde.

Kompetencer
I mit job bruger jeg meget af det, jeg lærte på studiet. Generelt har det været brugbart for mig at vide meget om it-pædagogik og it-didaktik. Desuden har jeg brugt mine kompetencer inden for brugeroplevelse og endda mine kompetencer i programmering, som jeg ellers blot tog som valgfag, fordi jeg synes det lød spændende og udfordrende.