Branchen: Fremtidssikret

Danfoss Drives A/S 
Torben Kolind, Manager, Technical Literature & E-Business:

"Vi får brug for medarbejdere der er gode til at håndtere både skriftlig formidling, men også de tekniske sammenhænge og systemer som anvendes i fremtidens tekstproduktion. Man skal have et overblik over de muligheder som findes og kunne sammensætte systemer og viden på en måde, så arbejdsgange og organisationer kan optimeres/forenkles."

_____________________________________________

Key2know 
Ole Middelhede, Markedschef i Key2Know:

"Som en af markedets førende konsulentvirksomheder inden for kommunikation, kompetencer og viden stiller Key2Know store krav til vores medarbejdere - lige som vores kunder forventer, at vi er på forkant med vores visioner, rådgivning og løsninger. Kandidatuddannelsen i Webkommunikation og lignende studier under IT-Vest rammer ind i selve brændpunktet af det private og offentlige erhvervslivs vigtigste udfordring i dette årti. Vores oplevelse er, at disse kandidater opnår en dybde i deres kompetencer og viden, der gør dem i stand til at forstå kernen i virksomhedernes behov, opstille en målrettet strategi og handlingsplan - og deltage i udførelsen af denne.

Med den vækst, der er og forventes at fortsætte på kommunikations-, viden- og kompetence markedet, kan det ikke udelukkes, at der vil være gode jobmuligheder."

_____________________________________________

Yahoo
Klaus Kaasgaard
User Experience Research Manager, Ph. D. Sunnyvale, California.

"Endelig en overbygningsuddannelse der udvikler grundlæggende kompetencer inden for sprog, logik, kommunikation og informationsvidenskab med henblik på praktisk anvendelse af disse kompetencer inden for webkommunikation.

Mens begreber som "usability" og "interfacedesign" har været fokus for brugercentrerede udviklingsprocesser (og uddannelser), har man længe overset vigtigheden af selve fundamentet for indholdsrige websites: informationsarkitekturen.

SDU gør nu noget ved det. Jeg ser frem til at arbejde sammen med kandidater i Webkommunikation."

_____________________________________________