Undervisere og oplægsholdere

Tage Koed Madsen

Tage Koed Madsen (kursusleder) er professor med speciale i små og mellemstore virksomheders (SMV’ers) internationale udvikling. Han har siden midten af 1980’erne gennemført en række empiriske undersøgelser af, hvordan SMV’er bedst kan udvikle international konkurrenceevne, og hvordan de bedst udnytter den til vækst og indtjening. Med udgangspunkt i en tidligere erhvervskarriere har Tage Koed Madsen kontinuerligt været i tæt dialog med danske eksportvirksomheder, ligesom han har skrevet en række artikler på dansk og engelsk om internationaliseringsprocesser i virksomheder.

Kontakt Tage her
Ulrik Bjørn Nielsen

Ulrik Bjørn Nielsen er Ph.d.-studerende og skriver en afhandling om internationalisering af virksomhedsaktiviteter til vækstlande gennem partnerskaber. Specifikt undersøger afhandlingen hvordan potentielle vækstmarkeder identificeres og hvilke mekanismer der kan føre til succesfuld udvikling af joint ventures herpå. Ulrik har tidligere arbejdet med markedsføringsaktiviteter i en af Odenses robotvirksomheder.

Kontakt Ulrik her

Feedback fra erfarne erhvervsfolk 

Som afslutning på kurset får I mulighed for at præsentere jeres idéer i et ”Løvens Hule” set-up. Her vil I få feedback på jeres plan fra to yderst kompetente praktikere:

  • Bestyrelsesformand Clas Nylandsted Andersen, der har årelang erfaring som administrerende direktør i A. P. Møller regi samt som bestyrelsesformand for en række selskaber, blandt andet Universal Robots i perioden 2005-2015.
  • Serieiværksætter Torben Frigaard Rasmussen, der har mange års erfaring med at starte og få virksomheder til at vokse. Han er nu investor og bestyrelsesformand i en række nyopstartede virksomheder blandt andet på Fyn.