Udsagn fra deltagere på et tilsvarende kursus

Rita Jacobsen

Personaleansvarlig ved Peter Larsen Kaffe A/S

”Med kurset fik jeg et generelt indblik i flere relevante emner, som gav inspiration til, hvor vi med fordel kan gøre en større indsats som virksomhed. Særligt fik jeg meget ud af arbejdet med personlighedstests, som gav mig dybere indsigt i menneskers forskelligheder, samt årsagsforklaring ift. handlemåder og kommunikationsvanskeligheder. 

Jeg oplevede en god kobling mellem teori og praksis på kurset, og jeg fik specielt meget ud af at sparre med ligesindede inden for HR. Som deltagere fik vi generelt meget ud af hinanden, og har senere udviklet kursusholdet til en netværksgruppe, hvor vi mødes og sparrer om konkrete problemstillinger.”

*****

Jacqueline Andersen

Projektleder ved Virksomhedsporten A/S

”Jeg har ændret min arbejdsmåde og prioritering i hverdagen. Kurset har gjort mig mere opmærksom på den menneskelige del af mit arbejde, og jeg er begyndt at tænke trivsel i min hverdag. Jeg har fået skabt plads til det retmæssige fokus på mennesket ved at slippe mange af de administrative arbejdsopgaver. Jeg har fået øjnene op for vigtigheden og gevinsten i at investere i mennesket, trivsel og motivation. 

Jeg har i længere tid overvejet efteruddannelse, men har ikke kunnet finde tiden i hverdagen. Derfor var kurset en perfekt mulighed for mig til at komme ud af hverdagen og få den inspiration, som jeg havde behov for samtidigt med, at jeg kunne passe mit arbejde.  Formatet gav også den helt rigtige kobling mellem teori og praksis for mig. Det var befriende og inspirerende at få sat begreber på hverdagen. 

Det har haft stor betydning for mig at være en del af et fantastisk kursushold – at kunne sparre med ligesindede i et lukket forum. Det gjorde en markant forskel at kunne høre frit om andres udfordringer og få nye vinkler på kendte udfordringer, som gav stof til eftertanke.”

*****

Lone de la Roi

HR-ansvarlig ved EU Montage Danmark

”Vi er et sted i virksomheden, hvor HR begynder at få en større betydning og mere fokus i hverdagens arbejde. Derfor var det rart at være en del af et forum på kurset, hvor temaet fik lov at fylde. For mig var deltagelsen på kurset en måde at trække tid ud af hverdagen og give plads til udvikling af emnet.  

I min hverdag har kurset affødt mere fokus på, hvordan vi tiltrækker såvel som fastholder medarbejdere. Desuden har jeg fået mere fokus på de bløde emner i forbindelse med rekruttering, on-boarding og kommunikationsmetoder. Jeg har fået ny og opdateret viden at kunne trække på – jeg har fået udvidet min vidensbank og føler mig bedre klædt på. Kurset havde en god kobling mellem teori og praksis, og det var helt essentielt for mig at få tid til at arbejde med emnerne ud fra vores egne problemstillinger. Det var med til at øge relevansen og sikre overførslen af arbejdet til hverdagen.

Det var en stor gevinst for mig at sidde i et forum med ligesindede. Vi kunne i den grad bruge hinanden på tværs – havde udbytterig dialog og sparring. Det var en fordel at opleve andre i samme situation som en selv og høre om problemstillinger på forskellige niveauer. Det var meget givende at høre om, hvordan det er andre steder, at få andre vinkler på emnet samt inspiration.”