Skip to main content
 • Dato

 • Pris

  18.000 DKK
 • Sted

  SDU Odense
 • Del

Markedsrelationer | MBA masterkursus

Hvem: Master of Business Administration (MBA)
Varighed:  5 dage
Hvor: SDU Odense

Masterkursus i foråret 2024. Skriv dig op og få besked, når ansøgningen til kurset åbner.

 

Du kan styrke din virksomheds konkurrenceevne

Relationer mellem virksomheder bidrager i stigende grad til konkurrencedygtighed. Men spørgsmålene er mange, når en virksomhed skal udvide til nye markeder, skifte leverandør eller samarbejdspartner, entrere med et nyt produkt eller implementere en ny strategi for markedsføring.

Masterkurset Markedsrelationer klæder dig på til på et mere oplyst grundlag at kunne besvare de svære spørgsmål og håndtere de komplekse situationer, virksomheden står over for i relationerne med andre.

Markedsrelationer er målrettet dig, som er kommende eller nuværende leder i en privat eller offentlig virksomhed og til dagligt arbejder med fx markedsføring, salg og distribution enten på strategisk eller operationelt niveau.

Se kursets fagbeskrivelse   

 

Hvad opnår du på kurset? 

 • Dyb indsigt i forskellige markedsførings- og indkøbsfilosofier og kendskab til købsadfærd på det industrielle og det offentlige marked
 • Metoder til at udarbejde beslutningsgrundlag for virksomhedens initiativer over for kunder, distributører, leverandører og alliancepartnere
 • Styrket dine kompetencer til at håndtere komplekse situationer for virksomheder i værdikæden på et udførende og planlæggende niveau.   

 

Hvem henvender kurset sig til?

Markedsrelationer er for dig, der ønsker at styrke dine kompetencer til at håndtere og organisere virksomhedens relationer med andre virksomheder nationalt såvel som internationalt.

 

Hvorfor tage et masterkursus?

På SDU har du mulighed for at følge et eller flere fag  fra vores masteruddannelser.
Dette kursus er en del af Master of Business Administration.

På kurset vil der både være medstuderende, der tager en hel masteruddannelse og nogle, der kun tager dette fag. Du vil således få rig mulighed for at udveksle erfaringer samt netværke med ligesindede fagfolk. 

Fordele ved masterkurser:
 • Du får præcist de værktøjer og teorier, du måtte have brug for i dit arbejde.
 • Et godt alternativ til et længere studieforløb. 

En bestået eksamen giver dig ECTS-point, du kan overføre, hvis du senere vil begynde på en masteruddannelse. Så er du allerede godt i gang.

 

Adgangskrav og ansøgning

For at deltage på masterkurset skal du opfylde uddannelsens formelle adgangskrav. 

Ansøgningsperioden er fra medio september til og med 1. december.

Har du spørgsmål til masterkurset, er du velkommen til at kontakte studiesekretariatet.