Skip to main content

En HD-uddannelse er for dig, der vil kombinere dit arbejdsliv med høj faglig læring med ligesindede fra den private og offentlige sektor. HD 2 Salg og Marketing er relevant for medarbejdere, der arbejder eller planlægger at arbejde med salg, marketing og strategi i private virksomheder, organisationer eller i den offentlige sektor.

Hvilke kompetencer får du i løbet af uddannelsen?

Uddannelsen giver dig et stærkt fagligt fundament og en værktøjskasse til at drive, lede og udvikle virksomheders og organisationers salgs- og marketingaktiviteter på et operationelt såvel som strategisk niveau. Du får kompetencer, der kan anvendes til at styrke relationen og øge salget med nationale og internationale kunder indenfor Business to Business (B2B), Business to Consumer (B2C) og Business to Government (B2G). Du vil blive klædt på til succesfuldt at varetage funktioner indenfor b.la. key account management, markedskommunikation, brand management, markedsanalyse og kundeorienteret innovation.

Hvilket udbytte af uddannelsen får din virksomhed?

Dine medarbejdere får ny viden og kompetencer, der kan omsættes i praksis allerede i løbet af uddannelsen. Uddannelsen tager udgangspunkt i, hvad der rør sig i erhvervslivet og i virksomhederne – f.eks. via virksomhedspræsentationer, virksomhedscases og opgaver, der tager udgangspunkt i udfordringer eller muligheder, som lige netop din virksomhed står overfor. Dine medarbejdere vil i undervisningen få tid at anvende den nye læring til at analysere og fordybe sig i opgaver i din virksomhed, som der ellers ofte ikke er tid til.

Opdateres snarest


Opdateres snarest