Trine Pedersen, project assistant, Riis Retail A/S

"Jeg håber at kunne overføre de mange faglige input til mit job for på sigt måske at kunne præge det mere i retning af noget marketing. Men under alle omstændigheder er studiet meget relevant for mit job, vi kommer hele vejen rundt i undervisningen - fra kommunikation til logistik og indkøb. Der er ingen tvivl om, at uddannelsen pynter på cv'et, ikke mindst fordi den er meget anerkendt i erhvervslivet.

Lige siden jeg begyndte på uddannelsen, har jeg fulgt mere med i udviklingen på markedet. Fagligt er jeg i dag bedre til at læse mennesker i forretningsmæssige sammenhænge, og uddannelsen har givet mig forståelsen af, hvorfor kunder og leverandører agerer, som de gør. HD i Marketing Management har også rykket mig på det mere personlige plan, jeg er mere engageret og bedre til at fordybe mig i studiet, jeg gør det af lyst og ikke af pligt.

Underviserne gør helt sikkert deres til, at man får udviklet sine kompetencer. De er virkelig dygtige og engagerede, og størstedelen har en baggrund i erhvervslivet. Vi har mange spændende diskussioner om praktiske og aktuelle problemstillinger, hvor undervisere og studerende byder ind på lige fod - sagt med et glimt i øjet lærer underviserne nok også noget af os studerende engang imellem.

Min anbefaling til kommende studerende er, at de skal møde op til undervisningen. Der lærer man virkelig noget!"