Danny Meyer, Buying Manager, JACK & JONES FOOTWEAR BESTSELLER A/S

Motivation for at vælge HD:

"Både den virksomhed, jeg arbejder for, og jeg selv har stort fokus på at optimere og udbygge vores internationale forretning. Jeg har allerede en del praktisk erfaring i internationale forretningsprocesser, så det var egentligt en naturlig udbygning af dette, at jeg valgte at læse HD. Derudover har jeg meget høje ambitioner, og jeg vil ikke tillade, at mit uddannelsesniveau lægger et loft på mine drømme senere i livet."

 Erfaring og udbytte fra studiet: 

"Udover tid har HD-studiet også krævet en del mental energi. Ambitionsniveauet fra studiets side er ret højt. Underviserne gør det rigtig godt, men mange ting hører man kun én gang, og det stiller krav til selvstændigt at repetere og sikre, at tingene bundfælder sig. Derudover er fagene ret modeltunge, hvor man ved hjælp af formler og eksempler skal kunne bruge sin nye viden i praksis. Man kan ikke blot snakke eller ræsonnere sig frem til løsningerne.

Når man går i gang med studiet, skal man have styr på sine prioriteter. Gør ens nærmeste opmærksom på, at man prioriteter anderledes i hvert fald, hvis det er topkaraktererne, man går efter. Jeg er konkurrencemenneske til fingerspidserne, men blev nødt til at indse, at jeg ikke havde 100 % at give til både job, uddannelse og familie. Jeg rejser meget med mit arbejde, og det kræver disciplin og vilje at følge med i studiet samtidig med, at man udvikler sin karriere.

Underviserne er talentfulde og inspirerende, og det sociale studieliv var også givende. Jeg syntes især processen med udarbejdelse af hovedopgaven var enormt interessant. Der fik jeg nemlig mulighed for at arbejde tæt sammen en erfaren vejleder omkring en praktisk forretningsmæssig problemstilling.

Variationen i fag på HD-studiet giver en god holistisk forretningsforståelse. Man får en større faglig ballast. Det lyder banalt, men det kvalificerer mig til at indgå i nye sammenhænge på jobbet. Man bliver ikke ekspert, men HD breder sig over mange forskellige emner, så jeg har fået mange input, som jeg løbende forsøger at holde op imod processerne i min egen organisation. Det har betydet, at jeg kan begynde at stille kvalificerede spørgsmål til, hvorfor vi gør tingene på en given måde, eller jeg kan gøre mig overvejelser omkring andre måder at gribe tingene an på. "