Skip to main content

HD 2. del Salg og marketing

  • Denne uddannelse udbydes på dansk
Vil du specialisere dig inden for salg og marketing på et højt fagligt niveau? Vil du skabe kommercielle resultater, der når nye højder? Har du en ambition om at blive leder?


Hvad handler uddannelsen om:

HD2 Salg og Marketing klæder dig på til at analysere, planlægge, drive og udvikle aktiviteter indenfor marketing, salg og forretningsudvikling. Vi tilbyder dig konkrete og praksisnære værktøjer, der udspringer af ny forskning og erhvervslivets aktuelle muligheder og udfordringer. Din læring kan du anvende hjemme bag skrivebordet direkte dagen efter – til gavn for din arbejdsplads og dig. Vil du gerne sammensætte din egen efteruddannelse indenfor salg og marketing? HD 2 Salg og Marketing har en fleksibel struktur, hvor du kan vælge netop den faglige profil indenfor salg og marketing, der matcher dine ønsker og behov.   

Læs mere om studiet

Under Mere om studiet kan du læse mere om målgruppen for studiet og hvilke kompetencer og udbytte, du og din virksomhed opnår i løbet af studiet. 

Uddannelsesopbygning

Vil du gerne sammensætte din egen efteruddannelse? På HD 2 Salg og Marketing kan du vælge netop den faglige profil indenfor salg og marketing, der matcher dine ønsker og behov. Læs mere om dine muligheder under Uddannelsens opbygning.

 

Praktiske informationer

Under Praktiske informationer finder du priserne for studiet, en oversigt over undervisningssteder- og tidspunkter samt en FAQ. Er du interesseret i flere detaljerne om uddannelsen, finder du også hér et link til hjemmesiden for de studerende, der p.t. er indskrevet på specialet.

Virtuelt åbent hus

Mød studieleder Lars Meldgaard og bliv klogere på uddannelsen

Tilmeld

Vidste du

at du kan vælge mellem fem specialiseringsspor på HD?

Se alle specialiseringssporene

Brochure

Læs om HD