Skip to main content

Studerende fortæller

Der stilles højere og højere krav til fagligheden i erhvervsmæglerbranchen, ikke mindst på grund af internationale aktørers indtog på den danske marked gennem de seneste par år. Her er HD F/FR uddannelsen fantastisk god, og har været med til at give mig det nødvendige kompetence løft.Der undervises af højt kvalificerede undervisere, der ikke blot er fagligt velfunderet, men også har stor praktisk erfaring fra erhvervslivet.  Sidst men ikke mindst, har jeg fået et rigtig godt netværk via mine medstuderende, som jeg stadig har gavn af den dag i dag.

 Henrik Bendix Poulsen-Svane
Indehaver, ejendomsmægler MDE, HD(FR)

Jeg valgte at læse HD 2. del-specialet Finansiel Rådgivning (også kaldet HD-FR) for at få bedre karrieremuligheder. Det gav pote, da HD’en åbnende en helt ny verden af viden, hvor jeg fik dybdegående forståelse af, hvordan man fx driver bank, hvordan investeringsmodeller virker, og jeg fik styr på den teoretiske baggrund.  Underviserne er engagerede og kompetente, gode til at omsætte teori til praksis og dermed er det let at gøre, det vi lærer, anvendeligt. Man mærker tydeligt, at underviserne brænder for deres fag, og det motiverer de studerende til at arbejde for at få et stort udbytte af undervisningen. Underviserne tager hånd om den enkelte studerende, hvis der måtte være behov for dette, og der er en god atmosfære på SDU.

HD-FR er opbygget med en praktisk tankegang, så man hvis man yder en god indsats, kommer man igennem med et godt resultat.

 For mig blev HD’en adgangsbilletten til en kandidatuddannelse, og mange af de ting vi lærte på HD-FR har jeg i den forbindelse fået stor gavn af.

Søren Peter Kongsted
Revisor, Tønder Revision A/S

Sidst opdateret: 21.01.2021