Skip to main content

Skrivekunst (deltid)

  • Denne uddannelse kan læses i Odense

Kan du lide at skrive? Vil du gerne blive bedre?

Er du parat til at kaste dig ud i både skønlitteratur og faglitteratur? Så er skrivekunst et godt valg for dig!
Har du lyst til at skrive fortællinger eller poesi eller andre former for fiktion? Eller er det vigtigste for dig at blive en god formidler af dit fag? I begge tilfælde vil du på tilvalget kunne udvikle dine færdigheder og finde ud af, hvilke genrer det passer dig bedst at skrive i.

 Skrivekunst har tekstproduktion på dansk sprog som sit kerneområde, og både skønlitteratur og faglitteratur er en fast del af vores workshops. Vi arbejder ud fra det princip, at alle har udbytte af at prøve forskellige genrer; men vi lægger også vægt på, at du selv vælger selv den genre, du vil koncentrere dig om. Det kan være alt fra kortprosa, noveller, selvbiografi, lyrik, børnelitteratur og anmeldelser til essays, fagprosa og kulturkritik. De studerende siger ofte, at de er blevet meget bedre både til at læse og til at skrive alle slags tekster. På alle fag bruges de studerendes egne tekster i undervisningen.

Professionelle forfattere i undervisningen
Forfattere og professionelle skribenter varetager en del af undervisningen og sørger for, at man får prøvet mange skriveaktiviteter og øvelser.

Se brochuren om Skrivekunst

Læs meget mere om uddannelsen

læs folder