Skip to main content

Biblioteksvidenskab, it og kommunikation - deltid

  • Denne uddannelse kan læses i Kolding

Vil du kunne finde informationer og formidle dem til andre mennesker? Vil du lære, hvordan du sætter viden i system og kommunikerer den? Så er 'Biblioteksvidenskab, it og kommunikation' lige noget for dig.

Uddannelsens kernefaglighed er informationsvidenskab, kulturformidling og ledelse af projekter og vidensprocesser i virksomheder og organisationer.

Ud og oplev virkeligheden

Du vil blandt andet blive undervist i analyse og organisering af information og viden, målgrupper og videns- samt smagskulturer, biblioteket som videns- og kulturinstitution og webbaseret informationssøgning samt IT-pædagogik.

På uddannelsen gør vi også meget ud af, at du ikke kun skal få din viden fra bøgerne. Derfor tager vi på ekskursioner til steder, hvor du kan se, hvordan arbejdet foregår i virkeligheden.

Med en BA i 'Biblioteksvidenskab, it  og kommunikation' vil du blive fremtidssikret i et fag, der giver jobmuligheder inden for det private og offentlige arbejdsmarked, hvor der er behov for håndtering og organisering af viden - fra bøger på biblioteket til det flow af viden, der strømmer gennem en kultur- eller erhvervsvirksomheds hverdag.

Uddannelsen svarer til den treårige bacheloruddannelse i 'Biblioteksvidenskab, it og kommunikation', men er tilrettelagt på deltid og varer derfor 5 år.

Se brochure om Biblioteksvidenskab, it og kommunikation (deltid)

Læs meget mere om uddannelsen ...

Læs brochuren online

Bibliotekskundskab og videnskommunikation Det Humanistiske Fakultet Syddansk Universitet

  • Universitetsparken 1
  • Kolding - DK-6000
  • Telefon: +45 6550 1396
  • Fax: +45 6593 5856

Sidst opdateret: 13.01.2022