Skip to main content
  • Dato

    23. november 2020
  • Pris

    0 DKK
  • Sted

    REHPA, Nyborg
  • Del

Tilmeld

Faglig konference i rehabilitering

Hvem: Alumner og andre fagligt interesserede
Hvornår: 23. november 2020 kl. 15:00
Varighed:  3 timer
Hvor: REHPA, Nyborg

 

Vi byder alle nuværende studerende, tidligere alumner på Master i rehabilitering og andre interesserede til en forhåbentlig berigende og hyggelig eftermiddag på REHPA i Nyborg.

Formålet med temaeftermiddagen er dels at præsentere nyeste forskning om et af de helt centrale elementer i rehabiliteringspraksis, nemlig målsætning. Og dels at give mulighed for at mødes med andre, der er interesseret i rehabilitering.

Programmet for dagen:
Merete Tonnesen, ph.d.-studerende v. Aarhus Universitet:
Oplæg: Målarbejde i rehabilitering: temporalitet og logikker. Oplægget tager udgangspunkt i et feltarbejde om mål i rehabilitering for personer med Parkinson's sygdom, og introducerer begrebet målarbejde som analytisk begreb til at belyse processer, aktiviteter og aktører i arbejdet med mål. Et målarbejde inkluderer et arbejde med tid: mål sættes i nutiden for en fremtid, men står på skuldrene af fortiden. I oplægget ses derfor på  temporalitet i rehabilitering, samt de logikker, som omkranser målarbejdet. 

Sally Boa, ph.d. og seniorforsker v. University of Stirling and Strathcarron Hospice. 
Oplæg: What’s important to you? Person centred goal setting in palliative rehabilitation. Goal setting is recognised in policy and research as a way to help patients live actively until they die. This presentation will focus on results from a study which looked at multi-disciplinary goal setting practice in a Scottish hospice (Strathcarron). The research found that in practice, professionals found it difficult to consistently support people to identify and work towards goals that were important to them and that opportunities to pick up on patient’s goals were missed . Building on the findings from the original research, an explicit, theory based goal setting framework (G-AP PC) was developed, implemented and evaluated systematically at Strathcarron. G-AP PC provides a mechanism for ensuring that patient centred goals are established, documented and reviewed. G-APC PC will be discussed, with examples of its use in practice. (oplægget er på engelsk)

 


Har du stadig kontakt til nogle af dine tidligere medstuderende, må du meget gerne sikre, at de også har fået en invitation. Du er velkommen til at invitere en fagkollega med.

På grund af corona restriktioner, er der kun plads til 30 fysiske deltagere i år. Hvis du ikke når at få en plads, er det muligt at komme på en venteliste, og få tilbudt en plads ved eventuelle afbud. Det er derudover også muligt at følge arrangementet online. Alle der tilmelder sig som online-deltagere, vil på et senere tidspunkt modtage information omkring videolink og opkobling til arrangementet.

Arrangementet foregår på REHPA, Vestergade 17, Nyborg, den 23. november kl. 15.00-18.00.
Vi byder på kaffe, kage og frugt. Da vi slutter dagen kl. 18.00, vil der være god mulighed for at aftale at spise ude sammen i Nyborg eller Odense efterfølgende.