Skip to main content
 • Dato 29. maj 2020
 • Pris 0 DKK
 • Sted Online
 • Del
Tilmeld

Virtuelt informationsmøde om Master i Rehabilitering

Hvem: Tilmelding
Hvornår: 29. maj 2020 kl. 13:00
Duration:  1 time
Hvor: Online

Master i rehabilitering seminar maj19

 

Rehabilitering  skaber vi sammen

Rehabilitering er en hovedopgave i sundhedsvæsenet. Det er også et område, som ingen faggruppe kan varetage alene. Rehabilitering skaber vi sammen  – på Master i rehabilitering lærer du hvordan.
Master i rehabilitering er for dig, som allerede arbejder med rehabilitering som en del af din praksis. Du kender formentlig til udfordringerne med at skabe et forløb for brugeren, der både sikrer sammenhæng og kvalitet.
Uddannelsen er målrettet aktuelle krav og tendenser om at have fokus på brugeren i social- og sundhedsvæsenet. 
Der er især lagt vægt på, at udviklingen af rehabilitering i Danmark sker i samspil mellem brugeren, din fagprofessionelle praksis, og hvordan opgaven med rehabilitering generelt er organiseret i samfundet.
Al undervisning er baseret på forskning. Det betyder, at du får langtidsholdbar og brugbar viden, som både skaber værdi for dig, din arbejdsplads og for brugerne. 

Uddannelsen fokuserer bl.a. på:

 • Brugerens hverdagsliv og oplevelser med rehabilitering
 • Sammenhæng i rehabiliteringsforløb gennem samskabelse
 • Kvalitetsarbejdet på tværs af  social- og  sundhedsfaglig praksis.

Dit udbytte:
Når du har færdiggjort studiet vil du både have udviklet din faglighed inden for rehabilitering, og du vil have opnået kompetencer til at styrke udviklingen af hele rehabiliteringsområdet.

Faglighed på tværs af sektorer og professioner er et styrende princip gennem hele studieforløbet: Undervejs kommer du til at danne et stærkt netværk med dine medstuderende, som kommer fra alle dele af social- og sundhedssektoren.

Udtalelse fra en tidligere masterstuderende:
På masteruddannelsen har jeg fået en dybere forståelse for, hvad begrebet rehabilitering dækker over, og hvordan man målrettet kan arbejde med at styrke rehabiliteringsindsatsen i sit daglige arbejde og på organisationsniveau.” Jakob Schubert Krupa Dufresne,  fysioterapeut, Dansk Gigthospital

Et skridt på vejen
Er du ikke klar til en hel master kan du følge et enkelt fag fra masteruddannelserne som alternativ til et længere studieforløb.
Det kalder vi masterkurser. Det er din mulighed for at blive klogere samtidig med, at det er et muligt skridt på vejen mod en master. Du bestemmer selv.

Gode råd for mødet:

 • Mødet vil foregå i ZOOM
 • Log gerne på 5 min før mødet starter
 • Vær gerne på med kamera – men det er ikke et krav
 • Efter oplægget er der mulighed for at stille spørgsmål – skriv dem som udgangspunkt i chat-funktionen, så kan oplægsholderen svare på dem i rækkefølge
 • Hav kun mikrofonen tændt når du vil spørge om noget (så undgår vi baggrundsstøj)
 • Oplægget vil være på dansk

Skulle du være forhindret i at tilgå ZOOM via din arbejdscomputer – kan du gøre det via din private mobil eller pc. Du behøves ikke at downloade programmet på din pc – gå blot direkte til ZOOM.us – og klik på boksen Join Meeting – skriv det unikke meeting ID og du er på. 

Du er også velkommen til at kontakte Jette Thuesen pr. mail og aftale et skypemøde eller telefon møde (skriv til e-mail: Jette.Thuesen@rsyd.dk)

Ved tilmelding til det gratis virtuelle infomøde bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra SDU Efteruddannelse - det kan nemt afmeldes igen. Læs mere om vores datapolitik HER.

Med ønske om et godt online møde.