Skip to main content
  • Dato

    25. september 2020
  • Pris

    0 DKK
  • Sted

    SDU Odense/Online
  • Del

Tilmeld

Morgenmøde | Fagligt oplæg om miljøret

Hvem: Tilmelding
Hvornår: 25. september 2020 kl. 08:30
Varighed:  1,5 timer
Hvor: SDU Odense/Online

 

Lad dig inspirere

SDU inviterer dig og dine kolleger, der arbejder med miljøspørgsmål, til et fagligt oplæg om miljøret. Du kan deltage på morgenmødet enten fysisk på SDU Odense eller online.

Hvornår: fredag den 25. september 2020
Tidsrum: fra kl. 08.30 – 10.00 
Hvor: SDU Odense lokale O96 eller online
Forplejning: SDU byder på morgenmad til de fremmødte
Pris: 0 kr. (men tilmelding er nødvendig)

SDUs professor Bent Ole Gram Mortensen vil stå for morgenens oplæg sammen med ekstern lektor, ph.d, Flemming Goldberg-Larsen, der har undervist i miljøret på SDU siden 2008. Der vil være afsat god tid til at stille spørgsmål og få en diskussion om forskellige miljøspørgsmål.

Inspirationsoplægget tager afsæt i kurset Certifikat i miljøret, som SDU udbyder både fysisk og online i foråret 2021.

Vi glæder os til at se dig enten online eller på SDU den 25. september 2020. Husk at du er meget velkommen til at invitere dine kolleger.

 

Forstå miljøretten og optimer udvikling og drift 

Samtlige arealer i Danmark er omfattet af indgribende miljøregulering. Derfor skal industri- såvel som landbrugsvirksomheder forholde sig til et hav af regler og procedurer, hvis de eksempelvis vil udvide produktionen eller som nyopstartet virksomhed etablere sig på markedet. Det kræver en omfattende godkendelsesproces hos den lokale kommune eller Miljøstyrelsen.

Et smidigt og effektivt samarbejde i sager om bygge- eller spildevandstilladelser og miljøgodkendelser kræver indsigt i de mange og komplicerede regelsæt på miljøområdet hos virksomhed såvel som myndighed. 

Morgenmødet giver dig et indblik i, hvordan du klæder virksomheder, brancheorganisationer eller offentlige myndigheder på til at forstå og administrere de mange lovbestemmelser, der gælder for almindelige såvel som risikovirksomheder.