Menu

Bliv klogere på din fremtid

I løbet af praktikken kommer du til at arbejde med faget, og du kommer til at opleve universitetets lokaler. Det er blandt andet auditorier, laboratorier, lokaler til undervisning og it-faciliteter.  Du kommer til at opleve læsesalene, kantinerne, biblioteket og studielivszonerne meget mere. Men måske vigtigst af alt, så får du kendskab til, hvad det vil sige at studere på SDU - både fagligt og socialt.

Tidspunkt

Studiepraktikken på SDU foregår i 2018  fra onsdag d. 24. oktober til torsdag d. 25. oktober 2018. 
OBS: Enkelte praktikforløb på SDU Odense løber over tre dage, så fredag formiddag d. 26. oktober kan der også være Studiepraktik.

Hvem kan deltage?

Studiepraktik er for dig, der er i gang med sidste år på en gymnasial uddannelse eller allerede har afsluttet gymnasiet. Nogle uddannelser kan du også prøve, hvis du er i gang med en erhvervsuddannelse eller har afsluttet en erhvervsuddannelse, som giver adgang til en videregående uddannelse.

Hvordan tilmelder jeg mig Studiepraktik?

Du tilmelder dig ved at oprette en ansøgning på studiepraktik.nu. Du kan tilmelde dig de ledige pladser på SDU fra slutningen af september.

 

Praktiske oplysninger

Du kan læse mere om Studiepraktik i Odense, Slagelse, Kolding, Esbjerg og Sønderborg (opdateres løbende). Hvis du har spørgsmål om Studiepraktik på SDU, Afterstudy eller overnatning, så skriv til studiepraktik@sdu.dk

Tilmeld dig på studiepraktik.nu

Du tilmelder dig ved at oprette en ansøgning på

studiepraktik.nu

Error while rendering view [CookieWarning].