Skip to main content

Dit studievalg

  • Denne uddannelse kan læses i Odense
  • Denne uddannelse foregår på dansk

Karriere indenfor Softwareteknologi

Som studerende på Civilingeniør i Software Engineering bringes dine samarbejdsevner og din kreativitet i spil. I undervisningen er der fokus på sammenhæng mellem teori og praksis. Gennem arbejdet i projektgrupper og samarbejder med virksomheder får du en stærk faglig ballast og udvikler både faglige og personlige kompetencer.

Som Civilingeniør i Software Engineering bliver du en eftertragtet kandidat på jobmarkedet. Du vil være med til at udvikle og designe software, der er helt centralt for vores samfund og i vores hverdag.

Undervisning, der rækker ud i samfundet

På uddannelsen vil du møde engagerede undervisere som Jacob, der sætter en ære i, at de studerendes arbejder med samfundsrelevante og konkrete emner. Anders underviser ud fra et fokus på, at man også har en forståelse for virkeligheden, hvis man skal blive i stand til at lave software til virkeligheden. Du kan også læse om Daniel, der gennem sin undervisning gør de studerende i stand til at forstå tingene i en større sammenhæng. Her finder du videoer med flere andre undervisere.

Mød også Almir, Mette og Simon, der alle læser til civilingeniør i Software Engineering.

Færdig med uddannelsen og klar til karriere

Mød tidligere studerende fra Software Engineering på deres arbejdspladser.

Uddannelsesbrochure

Læs mere i brochuren "Ingeniøruddannelserne på SDU"

læs mere

Fra elev til studerende

Bliv klogere på, hvad det vil sige at læse på universitetet

læs mere