Skip to main content

Makroøkonomi er meget spændende

"Den primære årsag til, at jeg valgte netop denne uddannelse, er matematikken samt det makroøkonomiske og samfundsmæssige perspektiv, som man opnår. Det er lige præcis de mekanismer, som jeg synes, er rigtig spændende, og som samtidig også spiller en vigtig rolle i hverdagen.

Fagligt set er den makroøkonomiske del den mest spændende, da det er rigtig spændende at få indsigt i, hvordan forskellige faktorer påvirker markedsmekanismen."

Malene, studerende på Økonomi - Samfundsøkonomi

Studievenlig storby

"Jeg er blevet rigtig glad for at bo i Odense. Jeg synes, at man kan mærke, at Odense er en rigtig studieby med kulturelle tilbud for enhver smag. Det er rigtigt billigt at bo i Odense. I forhold til andre store universitetsbyer kan man i Odense bo både centralt og billigt.

På Økonomi har vi et rigtigt godt studiemiljø. Uddannelsen hører ikke til en af de største, og derved lærer man hurtigt mange af sine medstuderende at kende. Forudsætningen for at skabe en god uddannelse bør vel også være, at man fungerer med sine medstuderende på andre niveauer end kun det rent faglige."

Martin, studerende på Økonomi - Samfundsøkonomi