Skip to main content

Dit studievalg

Vælg den uddannelse, du brænder for

Når du vælger uddannelse, er det vigtigt, at du tager dit valg på baggrund af, hvad der interesserer  dig, både hvad angår indhold og undervisningsform. Dermed sikrer du dig, at du holdes motiveret gennem hele studiet. Nogle studerende bliver motiveret af at forstå ting i dybden, andre af at anvende viden i praksis eller af udsigten til en bestemt profession.

Undersøg derfor udbuddet af bacheloruddannelser grundigt, inden du foretager dit uddannelsesvalg. På SDU har vi mange spændende samfundsvidenskabelige bacheloruddannelser at vælge imellem.

Mød SDU

Er du nysgerrig på livet som universitetsstuderende? Så mød os til Åbent Hus eller bliv studerende for en dag. Du kan også møde os på en af de messer, vi deltager i. Måske kommer vi også forbi dit gymnasium. Se mere på Mød SDU.

Du kan med fordel læse om at gå fra gymnasieelev til studerende, om studielivet på SDU eller se, hvad de studerende fortæller om studiet.

SDU Odense 

Bacheloruddannelsen i Journalistik udbydes på vores campus i Odense, som er SDUs største campus, placeret kun 3 kilometer fra Odenses centrum. Med cirka 23.000 studerende under samme tag, møder du hver dag en masse forskellige studerende fra forskellige uddannelser, og der er mange interesse-fællesskaber, du kan blive en del af, og en lang række faciliteter – som fx fitnesscenter og svømmehal – du kan gøre brug af.

Som studieby har Odense en perfekt størrelse, da den er stor nok til, at der hele tiden sker spændende ting både kulturelt og socialt, men samtidig lille nok til, at det hele stadig føles nært og lokalt. Mange nye og moderne studie/ungdomsboliger er desuden skudt frem de senere år.

Læs mere om at studere på SDU Odense.


6 gode råd til dit studievalg!

Se dem her

Livet som universitetsstuderende

Læs brochuren