Skip to main content

Introduktion til uddannelsen

Engelsk og webkommunikation er efterspurgt


 


Når organisationer og virksomheder kommunikerer og præsenterer sig via internettet kræver det både teknisk og sproglig kompetence.


Derfor er der behov for personer, der både kan engelsk på højt niveau og samtidig mestrer webkommunikation.


Med en BA i International virksomhedskommunikation med engelsk, it og web bliver du i stand til at opfylde virksomhedernes behov.


 


Sprog, it og web


 


På uddannelsen bliver du rigtig god til engelsk. Samtidig bliver du også bedre til dansk og lærer en masse om kommunikation i internationale virksomheder.


Du får en bred indsigt i de kulturelle, samfunds- og erhvervsmæssige forhold i engelsktalende lande.


Du får også viden om, hvordan virksomheder fungerer, og hvordan kommunikationen foregår i erhvervslivet.


Derudover bliver du rigtig god til at arbejde med webbaseret kommunikation. Du behøver ikke at have nogen forkundskaber i it, du skal bare have interesse for området.


Uddannelsen giver dig praktisk og teoretisk viden om it med fokus på webkommunikation og sproglige data. Du lærer bl.a. at strukturere, opbevare og præsentere alle typer informationer, såsom tekst, lyd og billede.


 


Ud og få job eller læs videre


 


Uddannelsen tager 3 år og med en BA i International virksomhedskommunikation med engelsk, it og web kan du gå direkte ud på arbejdsmarkedet i job som f.eks. sprog- og kommunikationsmedarbejder. Du kan også vælge at læse videre på en kandidatoverbygning, f.eks. cand.it i webkommunikation.