Skip to main content

Mød Natasha der læser en bachelor i HA - Energi management

Hvad er det fedeste ved at læse HA?

"Det fedeste ved at læse HA er, at mulighederne efter er så brede. Der er vitterligt næsten ingen grænser for, hvad du kan specialisere og uddanne dig inden for. Derudover er der flere forskellige linjer, som gør det lidt nemmere at rette din uddannelse til det felt, du ønsker at arbejde inden for. Derudover er det virkelig dejligt, at diversiteten blandt de mennesker, du studerer med, er så høj, men at alle har samme interesser som dig selv - nemlig økonomi."

Hvad er det fedeste ved at læse på SDU?

"Esbjerg er et lille hyggeligt campus, det gør at vores sammenhold er virkelig godt. Både os studerende på HA imellem, men også mellem os og folk på andre uddannelser, endda også andre universiteter, da Aalborg Universitet og SDU deler forskellige faciliteter. Vi har en sjov lille universitetsbar som folk fra Erhvervsakademiet, Aalborg Universitet og Maskinmesterskolen også gæster, og det er derfor nemt at udvide sin omgangskreds og lære nye mennesker at kende.

Jeg har på vores Campus i Esbjerg oplevet meget dedikerede og kvalificerede medarbejdere, som går virkelig langt for at hjælpe os studerende. Både administrationsmedarbejdere og undervisere. De undervisere, jeg har været så heldig at være til forelæsninger hos, har jeg oplevet som virkelig dedikerede i deres arbejde, men også meget afslappede med plads til grin og vittigheder i deres forelæsninger.

Der bliver også gået langt for at sikre et godt studiemiljø i gode rammer. Jeg selv er med i Studienævnet, og det giver en god indsigt i, hvor meget der reelt bliver gjort for både at sikre et godt studiemiljø men også de studerendes rettigheder. Jeg synes det fedeste ved at studere på SDU er, at jeg føler min uddannelse er i trygge hænder, samtidig med at der er plads til at være en social ung studerende." 

Hvad drømmer du om at komme til at arbejde med efter endt uddannelse?

"Som skrevet tidligere er uddannelsen meget bred, det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan blive. Jeg har valgt at studere på Energi Management linjen, så jeg har uden tvivl et ønske om at arbejde inden for energisektoren efter endt uddannelse. Måske inden for noget business development. "