Skip to main content

Dit studievalg

  • Denne uddannelse kan læses i Odense
  • Denne uddannelse foregår på dansk

Mød Kirstine som er uddannet Civilingeniør i Fysik og Teknologi

På SDU har civilingeniøruddannelsen i Fysik og Teknologi og den naturvidenskabelige uddannelse i Fysik samme kurser og projekter på de to første semestre. Det betyder, at du på første studieår får det bedste ingeniørfaglige og naturvidenskabelige grundlag til at vælge, hvilken af uddannelserne du vil fortsætte på efter første år.

De to uddannelser har meget tilfælles

Når du studerer på SDU, vil du opleve, at de to uddannelser hænger tæt sammen, og det gør de også karrieremæssigt, når du er færdiguddannet. Medarbejdere med en af de to uddannelsesprofiler arbejder ofte sammen inden for udvikling og forskning i både private og offentlige virksomheder. 

Civilingeniøruddannelsen i Fysik og Teknologi er overvejende problembaseret og anvendelsesorienteret, og man lægger vægt på at arbejde med højteknologiske processer og produkter. 

Den naturvidenskabelige uddannelse i Fysik er mere teoretisk og beskæftiger sig i højere grad med de fundamentale sammenhænge mellem fysiske love og eksperimentelle observationer.

Læs mere om fælles fysik 

Læs om Jonas, der underviser i Fysik og Teknologi på SDU og elsker at inspirere de studerende og hjælpe dem til at forstå de fysiske fænomener.

Mød og så Josip og Gerd, der begge læser til civilingeniør i Fysik og Teknologi og se film med underviserne.

Færdig med uddannelsen og klar til karriere

Mød tidligere studerende fra Fysik og Teknologi på deres arbejdspladser.

 

Uddannelsesbrochure

Læs mere i brochuren "Ingeniøruddannelserne på SDU"

læs mere

Fra elev til studerende

Bliv klogere på, hvad det vil sige at læse på universitetet

klik her