Skip to main content

Karriere og videreuddannelse

Uddannelser skabt i dialog med erhvervslivet

Fælles for SDU's samfundsvidenskabelige uddannelser er, at de konstrueres i tæt dialog med erhvervslivet, så de er anvendelige efter endt uddannelse.  Mange af uddannelserne er internationalt orienterede, hvilket sikrer dig et eksamensbevis med international kvalitet.

Jobmuligheder med linjen HA - Sports- og eventmanagement

Uddannelsen i HA - Sports- og eventmanagement giver dig kompetencer til at varetage både sportslige og kulturelle aktiviteter, og med din erhvervsøkonomiske baggrund får du en faglig tilgang til de økonomiske forhold. Det betyder, at du på professionel vis kan styre information og økonomi i den daglige drift af virksomheder, klubber, organisationer og lignende.

Du kan f.eks. få arbejde som:

  • Marketingkoordinator i en sportsorganisation
  • Controller eller økonomidirektør i en professionel sportsklub
  • Idræts- eller eventkoordinator i kommunale kultur- og fritidsafdelinger
  • Eventkoordinator på festivaler
  • Key Account Manager eller sponsoransvarlig i kulturinstitutioner eller idrætsforbund

Videreuddannelse 
Med en bacheloruddannelse i HA - Sports og eventmanagement får du direkte adgang til at læse den erhvervsøkonomiske kandidatuddannelse cand.merc.Sports and Event Management eller en af SDU's andre cand.merc.-profiler. På SDU er der mange forskellige cand.merc.-profiler og andre samfundsvidenskabelige kandidatuddannelser at vælge imellem. Du kan under hver enkelt af dem læse mere om adgangskravene på den pågældende uddannelse.

Som samfundsvidenskabelig kandidat er der generelt større muligheder for at finde job, end hvis du vælger at stoppe efter bacheloruddannelsen.

 

Kontakt os for mere information.

Muligheder for videreuddannelse

Prøv vores interaktive værktøj, og se, hvordan du kan kombinere denne uddannelse med andre uddannelser.

Se mere

Følg SAMF SDU på LinkedIn

Her kan du bl.a. møde forskere, studerende og alumner og følge med i de mange spændende forsknings- og uddannelsesaktiviteter på SAMF.

SE MERE