Studerende fortæller

Det oplagte valg

"Da jeg efter gymnasiet skulle vælge hvad fremtiden skulle byde på, synes jeg at Erhvervsøkonomi, HA - Sports- & eventmanagement var det mest oplagte valg for mig. Valget var nemt da jeg her kunne studere noget hvor min interesse lå, nemlig ved matematik, økonomi og sport.

Igennem uddannelsen har der været fokus på sports- og eventsektoren, som er en sektor i vækst, der udvikler sig hele tiden. Uddannelsen har givet mig en god forståelse for, hvordan man skal planlægge og afholde events. Selvom jeg har haft Sports- & eventmanagement som linjefokus, har jeg stadig min almindelige HA-uddannelse, og er dermed ikke dårligere stillet end dem som har en almindelig HA. Med sport- & event har man bare et ekstra aspekt på, der gør, at man kan gå mere i dybden med den sektor."          

Bo, studerende HA - Sports- og eventmanagement  

Sport på studiet og i fritiden

”Campus Esbjerg er et rigtig godt sted for tilflyttere, fordi det er så nemt at få et godt forhold til sine medstuderende og undervisere. Esbjerg er også en by, hvor der sker meget, og byen gør meget for sine studerende. I forhold til studiet er der både fodbold, håndbold og ishockey på højt niveau. Der er også gode jobmuligheder, som kan relateres til HA-studiet. Blandt andet har Esbjerg en stor havn med masser af industri.”

Kathrine, studerende HA - Sports- og eventmanagement