Værtsvirksomhedsspor

For dig, der gerne vil afprøve teori i praksis og opbygge et stærkt netværk, mens du studerer 

Glæder du dig til at komme ud i erhvervslivet, og lærer du bedst ved at koble teori med praksis, så kan du vælge uddannelsens værtsvirksomhedsspor.

Sporet er for dig, der gerne vil afprøve det, du lærer i undervisningen, i en praksis sammenhæng.

I uddannelsens fællesfag lærer du om organisation, regnskab, finansiering, marketing og meget andet. Du får dermed en solid erhvervsøkonomisk baggrund, som ruster dig til mange forskellige jobtyper efter endt uddannelse.

Det unikke ved dette spor på uddannelsen er, at du skal tilknyttes en værtsvirksomhed, som du arbejder i hver onsdag fra uddannelsens 2. semester og frem.

I de linjespecifikke fag arbejder du med konkrete problemstillinger, som du finder i samarbejde med din værtsvirksomhed. Du har dermed hele tiden muligheden for at prøve din teori af i praksis. Derudover indgår du som en naturlig del i virksomhedens netværk, og du har derfor mulighed for sparring på dine opgaver og projekter fra både din virksomhed og dine medstuderende på universitetet.

I skemaet nedenfor angiver farven de fag, hvor du er tilknyttet en værtsvirksomhed. Du kan læse detaljerede beskrivelser af fagene i fagbeskrivelserne.

Diagram_Værtsvirksomhed_Entreprenørskab og innovation

Læs mere om hvad virksomheder kan bruge en studerende til, hvilke krav der stilles til virksomheden mv. i virksomhedsfolderen her. 

Du kan også læse om de forskellige opgaver, der skal og kan løses i virksomheden, i folderen Obligatoriske rapporter og løse opgaver i værtsvirksomheden.

Vil du have mere information om værtsvirksomhedsordningen, kan du kontakte:

Lone Toftild
Tlf. 60111392
Mail: lft@sdu.dk