Introduktion til uddannelsen 

Fakta om uddannelsen i HA - Entreprenørskab og Innovation

Afprøv teorierne i praksis mens du læser 

En bacheloruddannelse i Erhvervsøkonomi, HA har et bredt indhold af erhvervsøkonomi - bl.a. marketing, regnskab, finansiering, IT, planlægning og organisationsteori. Det giver dig alsidige erhvervskompetencer, som kan bruges i både private og offentlige virksomheder og inden for en bred vifte af brancher. En erhvervsøkonomisk bacheloruddannelse fra SDU gør dig i stand til at bestride jobs inden for stort set alle virksomhedens administrative funktioner.

Linjen ”Entreprenørskab og Innovation” har særligt fokus på samspillet mellem teori og praksis. Som noget unikt for linjen vælger du fra 2. semester enten at arbejde med opstarten af din egen virksomhed eller at finde en værtsvirksomhed, som du er tilknyttet resten af uddannelsen. Uanset om du vælger at starte egen virksomhed eller blive tilknyttet en eksisterende virksomhed gælder det, at du bruger uddannelsens linjefag til at arbejde med helt konkrete problemstillinger. På den måde får du mulighed for at stikke fingrene helt ned i den erhvervsøkonomiske virkelighed og afprøve teorierne i praksis, allerede mens du læser. Derved har du som færdiguddannet bachelor både praktisk erfaring på dit cv og et aktivt professionelt netværk.


Derfor skal du læse HA - Entreprenørskab og Innovation

Der er flere gode grunde til at læse HA - Entreprenørskab og Innovation:

  • Du uddanner dig bredt inden for erhvervsøkonomi.
  • Du har særlige evner i at løse erhvervsøkonomiske og ledelsesmæssige problemstillinger i praksis. 
  • Du har særlig kompetence til at fungere i vækst- og udviklingsorienterede virksomheder.
  • Du kan igangsætte og gennemføre forretningsmæssige fornyelses- og forandringsprocesser.

Læs mere  om dine karrieremuligheder med denne uddannelse.

 

Læs om uddannelsens opbygning, adgangskrav og om, hvordan du foretager det rigtige studievalg.

Erhvervsøkonomi, HA - Kolding

Download brochuren

Studerende fortæller

"Jeg har valgt linjen HA - Entreprenørskab og Innovation, fordi jeg godt kan lide kombinationen med det teoretiske og praktiske. Jeg synes det er fedt at få lov til at prøve tingene af, allerede mens jeg læser og opbygge erhvervserfaring, der gør, at jeg er bedre stillet efter uddannelsen." (Laura, studerende)

Læs mere