Dit studievalg

Vælg den uddannelse, du brænder for

Når du vælger uddannelse, er det vigtigt, at du tager dit valg på baggrund af, hvad der interesserer  dig, både hvad angår indhold og undervisningsform. Dermed sikrer du dig, at du holdes motiveret gennem hele studiet. Nogle studerende bliver motiveret af at forstå ting i dybden, andre af at anvende viden i praksis eller af udsigten til en bestemt profession.

Undersøg derfor udbuddet af bacheloruddannelser grundigt, inden du foretager dit uddannelsesvalg. På SDU har vi mange spændende samfundsvidenskabelige bacheloruddannelser at vælge imellem.

Mød SDU

Er du nysgerrig på livet som universitetsstuderende? Så mød os til Åbent Hus eller bliv studerende for en dag. Du kan også møde os på en af de messer, vi deltager i. Måske kommer vi også forbi dit gymnasium. Se mere på Mød SDU
Du kan med fordel læse om at gå fra gymnasieelev til studerende, om studielivet på SDU eller se, hvad de studerende fortæller om studiet.

SDU Kolding

Bacheloruddannelsen i HA - Entreprenørskab og Innovation udbydes på vores campus i Kolding. SDU Kolding ligger lige i hjertet af Kolding by, tæt ved havnen, og er kendetegnet ved et tæt samarbejde med erhvervslivet og det lokale iværksættermiljø. Cirka 2.600 studerende har deres gang i den moderne, markante, trekantede campusbygning, hvor indretningen skaber et inspirerende og motiverende studiemiljø.

Som studerende i Kolding har du masser af muligheder for at hygge dig med dine studiekammerater efter endt undervisning. Fx gennem SDU Sport, hvor du kan spille bl.a. fodbold, håndbold og badminton eller være med i den fælles løbeklub.

 Læs mere om at studere på SDU Kolding.


6 gode råd til dit studievalg!

Se dem her

Livet som universitetsstuderende

Læs brochuren