Skip to main content

Introduktion til uddannelsen

 Fakta om uddannelsen i HA - Energi Management


Find balancen mellem mellem miljø, forretning og samfund

En bacheloruddannelse i Erhvervsøkonomi, HA har et bredt indhold af  bl.a. marketing, regnskab, finansiering, IT, planlægning og organisationsteori. Det giver dig alsidige erhvervskompetencer, som kan bruges i både private og offentlige virksomheder og inden for en bred vifte af brancher.
En erhvervsøkonomisk bacheloruddannelse fra SDU gør dig i stand til at bestride jobs inden for stort set alle virksomhedens administrative funktioner.

På linjen HA - Energi Management kombinerer du erhvervsøkonomi med en specifik viden om energi. Du lærer om energiforandringerne, og hvordan du håndterer dem i et økonomisk perspektiv. Samtidig tilegner du dig kompetencer til at lede og markedsføre virksomheder i energiindustrien, hvilket bl.a. sker gennem arbejde med emner som: Energimarkeder, Evaluering af energiprojekter, Analysemetoder i energimanagement, Risikomanagement i energiindustrien og Energi management.

Esbjerg er Danmarks "Energi Metropol", hvorfor SDU Esbjerg er det naturlige sted at placere uddannelsen HA - Energi Management.
Under hele uddannelsesforløbet vil der være samarbejde med byens energivirksomheder, som du bl.a. vil møde i undervisningen og samarbejde med omkring projektopgaver.

Denne bacheloruddannelse giver dig direkte adgang til kandidatuddannelserne Cand.techn.soc., Cand.merc. og Cand.merc.aud


Derfor skal du læse HA - Energi Management

  • Du får unik mulighed for at samarbejde med virksomheder og organisationer i Esbjerg, som beskæftiger sig med netop energi management.
  • Du opnår gode karrieremuligheder, da beskæftigelsen inden for energisektoren i Esbjerg Kommune er den største i landet, og det er også her offshore-energi-klyngen er beliggende.
  • Du får en tæt kontakt til dine undervisere. SDU Esbjerg har en åben-dør politik, og du er derfor altid velkommen til at tale med din underviser om stort og småt.
  • Der er mulighed for at tage et semester i udlandet på linjens tredje år.

Læs mere om  dine karrieremuligheder med denne uddannelse.


Læs også om uddannelsens opbygning, adgangskrav og om, hvordan du foretager det rigtige studievalg.

Erhvervsøkonomi, HA - Esbjerg

Download brochuren

Studerende fortæller

"Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan blive. Jeg har valgt at studere på Energi Management linjen, så jeg har uden tvivl et ønske om at arbejde inden for energisektoren efter endt uddannelse." (Natasha, studerende)

læs mere