Skip to main content

Global Business Relationships

Global Business Relationships er for dig, der brænder for global marketing, internationale samarbejdsrelationer og kulturelle problemstillinger i forretningsverdenen.

Kom til online Åbent Hus 26. og 27. februar
  • Denne uddannelse kan læses i Sønderborg
  • Denne uddannelse udbydes på engelsk

Fakta om uddannelsen i HA - Global Business Relationships

For dig som brænder for global marketing, internationale samarbejdsrelationer og kulturelle problemstillinger i forretningsverdenen

En bacheloruddannelse i Erhvervsøkonomi, HA har et bredt indhold af erhvervsøkonomi - bl.a. marketing, regnskab, finansiering, IT, planlægning og organisationsteori. Det giver dig alsidige erhvervskompetencer, som kan bruges i både private og offentlige virksomheder og inden for en bred vifte af brancher. En erhvervsøkonomisk bacheloruddannelse fra SDU gør dig i stand til at bestride jobs inden for stort set alle virksomhedens administrative funktioner.

Linjen Global Business Relationships er for dig, der brænder for global marketing, internationale samarbejdsrelationer og kulturelle problemstillinger i forretningsverdenen.

Uddannelsen har særligt fokus på den globale forretning, og du arbejder med de kerneudfordringer og muligheder, som moderne globale virksomheder står overfor.

Uddannelsen foregår på engelsk, og dine studiekammerater kommer både fra Danmark og resten af Europa.

 

Du finder meget mere information om uddannelsen på den engelske hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte os.

Få styr på din ansøgning

Få overblik over hvad din ansøgning skal indeholde.

læs mere

HA - Global Business Relationships

Download brochuren

Studerende fortæller

"Fællesskabet på SDU er helt fantastisk. Der er mange internationale studerende fra forskellige lande, og de fleste af os bor på kollegiet. Det er med til at etablere tætte kontakter og pulserende sociale liv i fritiden men også på studiet. De forskellige mennesker er med til at gøre stedet helt unikt”. (Louise, studerende)