Erhvervsøkonomi, HA – Business Management (Bachelor)

NB! Vær opmærksom på at Business Management i Odense havde sidste optag i 2018! Der henvises i stedet til oversigten for alle vores HA linjer – læs mere her

Videospot
Allan og Julie fortæller om uddannelsen

Videospot
Derfor skal du læse erhvervsøkonomi på SDU 

Hvad handler uddannelsen om?

Interesserer du dig for de ledelsesmæssige aspekter af virksomheders økonomiske beslutninger, og vil du gerne sikre dig et aktivt, engelsk ordforråd, som er relevant for business? Så er bacheloruddannelsen i erhvervsøkonomi, HA med linjen i Business Management måske noget for dig.

Den generelle del af uddannelsen giver dig viden om virksomhedens funktionsområder. Du kommer til at lære om organisation, strategi, regnskab, marketing, finansiering, virksomhedsøkonomi og entreprenørskab. Du får også redskaber til at foretage analyser i virksomheden og af virksomhedens omgivelser. Desuden kommer du til at lære, hvordan du kan bruge relevante teorier og metoder til at løse erhvervsøkonomiske problemer.

Specialiseringen i Business Management har fokus på virksomheders beslutninger om strategiske, organisatoriske og operationelle problemstillinger. Mange virksomheder indgår organisatorisk i såkaldte forsyningskæder. En sådan struktur medfører, at operationelle problemstillinger kan analyseres både med fokus på den enkelte virksomhed og med fokus på forsyningskæden som helhed. At håndtere sådanne operationelle beslutninger kræver kendskab til kvantitative metoder for at maksimere profit eller minimere omkostninger. Et afledt problemfelt er at optimere de samlede ressourcer på bedste vis.

Ud over de generelle fag på denne linje er der fag, der giver dig viden om emner som forsyningskædeteori, benchmarking, projektledelse samt strategi og ledelse. Eftersom al undervisning foregår på engelsk, støtter uddannelsen dine kompetencer til at begå dig på engelsk.

På den engelske side kan du bl.a. læse meget mere om uddannelsens opbygning og fagene.

Gode muligheder for videreuddannelse og gode jobmuligheder

Når du har fået din bachelorgrad, kan du vælge at læse videre på cand.merc. eller påcand.merc.aud.-studiet.

En engelsksproget bacheloruddannelse i erhvervsøkonomi med linjen Business Management er det ideelle udgangspunkt for en karriere i en multinational virksomhed, international organisation eller en internationalt orienteret virksomhed.

Ansøg og adgangskrav

Læs mere om adgangskravene til bachelor i Erhvervsøkonomi, HA - Business Management og ansøg her.

Studerende for en dag

Er du også i tvivl om, hvilken uddannelse du skal vælge? Bliv studerende for en dag på én af de samfundsvidenskabelige uddannelser og afprøv dit drømmestudie.

Klik her for mere info