Studerende fortæller

Tidligere studerende Stine Oxholm fortæller:

"Studiet er en perfekt mulighed for at få det bedste med fra både Danmark og Tyskland. Studiet har styrket mig i det tyske sprog og har ydermere styrket mine mulighederfor i fremtiden at komme til at arbejde internationalt - lige alt det jeg søgte,inden jeg startede. Studiet giver oceaner af muligheder for min fremtid og øger minemuligheder for at tage en drømme-kandidatuddannelse. Kort sagt, har du lyst til at udfordre dig selv inden for alt lige fra sprog og økonomi til kulturforståelse, er dettestudie et perfekt match for netop dig derude. Kan varmt anbefales!"

Og tidligere studerende Mads Jensen supplerer: 

"Jeg valgte studiet, fordi jeg gerne ville studere tysk, men samtidigt også økonomi. Studiets placering i Flensborg og Sønderborg er virkelig en fordel, da man her har mulighed for at lære tysk på et højere niveau og lære om tyske forhold. Og så er det selvfølgelig også rart, at man kan tage den danske SU med til Flensborg, hvor næsten alt er billigere end i Danmark, hvilket gør det nemt at få økonomien til at hænge sammen.”


Meet Isabell from the Europa-Universität Flensburg. She studies International Management and Cand.merc.int. and is one of the many cross-border students in the region.


Watch Björn speak about the International Management study, which is offered in collaboration between the Europa-Universität Flensburg and the University of Southern Denmark.