Skip to main content

Om sektionen

SDU Embodied Systems for Robotics and Learning har fokus på legemliggjort robotteknologi (dvs. robotsystemer, der udnytter den fysiske dynamik af legeme og omgivelser), maskinlæring til dataanalyse og kontrol samt anvendelser af kunstig intelligens og robotteknologi inden for uddannelse, genoptræning, sundhed og sociale teknologier.

Kernekompetencer

Sektionen omfatter eksperter inden for kunstig intelligens, maskinlæring (både statistisk og soft-computing), indlejret elektronik samt uddannelses- og sundhedsteknologier.

Sektionens forskning omfatter bio-inspireret robotteknologi og biorobotteknologi, legemliggjort robotteknologi samt byggeværktøjer til forskningsformål, videnbaseret støtte til robotsystemer, design og teknik, anvendelse af soft-computing og statistisk maskinlæring - herunder arbejdet med big data - og brug af indlejrede robotteknologiske metoder inden for uddannelse og sundhed.

Vi baserer vores ekspertise inden for indlejret elektronik, signalbehandling og kontrol til udvikling af usædvanlige robotsystemer og undervisningsudstyr.


Kontakt

Sektionsleder, professor John Hallam, e-mail: john@mmmi.sdu.dk

Sidst opdateret: 21.09.2020