KRAM-undersøgelsen i tal og billeder

30-12-2009

KRAM-undersøgelsen er en af de hidtil største undersøgelser i Danmark af voksnes sundhed i forhold til kost, rygning, alkohol og motion (KRAM). I alt 76.484 danskere besvarede et stort spørgeskema og 18.065 gennemførte en helbredsundersøgelse. Statens Institut for Folkesundhed ved Syddansk Universitet har gennemført undersøgelsen for Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse og Trygfonden i 13 kommuner i løbet af 2007 og 2008.

Trykte eksemplarer kan kun rekvireres via TrygFondens hjemmeside

Forfattere: Anne Illemann Christensen, Maria Severin, Teresa Holmberg, Louise Eriksen, Mette Toftager, Anna Zachariassen, Ola Ekholm, Janne Schurmann Tolstrup, Morten Grønbæk, Tine Curtis