Skip to main content

Kontor - Offentlig Administration, Odense

Syddansk Universitet i Odense uddanner kontorelever med speciale i offentlig administration. Vi ansætter som udgangspunkt 3 elever hvert år med opstart i august.

Som kontorelev bliver du en del af en stor international organisation, som er i konstant udvikling. I løbet af de to år kommer du til at arbejde i forskellige afdelinger, hvilket giver et godt og sammenhængende billede af organisationen og en bred kontaktflade.

Opgaver
Du bliver stillet overfor en bred vifte af arbejdsopgaver, og du kommer til at arbejde i flere forskellige afdelinger. Dine arbejdsopgaver er inden for forskellige områder som fx:

  • HR
  • Bibliotek
  • Studieadministration
  • Økonomi

Elevklubben
Du bliver en del af elevklubben, som er for alle kontor- og økonomielever på universitetet. Elevklubben er et frit forum for elever med mulighed for sparring og styrkelse af sammenhold mellem elever i de forskellige byer.

Skole, fagprøve og Bruxelles-tur
Din elevtid veksler mellem skoleophold og praktik her på Syddansk Universitet. Skoleophold foregår på Tietgenskolen i Odense. Du kommer til at gå i samme klasse, som vores andre kontorelever, der starter samtidigt med dig. På 3. skoleophold er vores elever på studietur til Bruxelles, hvor der stiftes bekendtskab med en lang række EU-instanser. Skoleforløbet afsluttes med en skriftlig fagprøve og mundtlig eksamen.

Adgangskrav
Du skal have bestået grundforløb fra en erhvervsskole, inklusiv den et årige studiekompetencegivende del EUX eller HG, HGV eller HGS med de rette niveauer.

Ansøgning
Vi modtager gerne en ansøgning fra dig, når vi har slået en relevant elevstilling op. Alle elevstillinger slås op på vores hjemmeside og skal søges online.

Hvad siger en af vores tidligere elever?
Trine Kjær Mogensen, udlært i 2016:

”Min uddannelse på SDU har indtil nu været utrolig lærerig. Jeg har hver dag lært en masse i HR Udvikling, som er en afdeling fyldt med en masse spændende arbejdsopgaver og nogle fantastiske kollegaer.
Jeg nyder at komme på arbejde og udvikler dagligt både mine faglige og sociale kompetencer.
Jeg kan varmt anbefale SDU som elevplads, hvor der er rig mulighed for udvikling.”