Skip to main content

Kontor - Administration, Kolding og Esbjerg

Syddansk Universitet i Kolding og Esbjerg uddanner kontorelever med speciale i Administration. Vi ansætter som udgangspunkt en elev hvert eller hvert andet år.

Som kontorelev bliver du en del af en stor international organisation, som er i konstant udvikling. I løbet af de to år kommer du til at arbejde i forskellige afdelinger, hvilket giver et godt og sammenhængende billede af organisationen og en bred kontaktflade.

Opgaver
Du bliver stillet over for en bred vifte af opgaver især inden for studieadministration. Det kan også være opgaver som er HR- eller økonomirelaterede.

I løbet af læretiden skal du ca. 2 -3 måneder på turnus på Campus Odense hos fx HR-service og Økonomiservice.

Elevklubben
Du bliver en del af elevklubben, som er for alle kontor- og økonomielever på universitetet. Elevklubben er et frit forum for elever med mulighed for sparring og styrkelse af sammenhold mellem elever i de forskellige byer.

Skole og fagprøve
Din elevtid veksler mellem skoleophold og praktik her på Syddansk Universitet. Skoleophold foregår på henholdsvis IBC, Kolding og Rybners, Esbjerg. Skoleforløbet afsluttes med en skriftlig fagprøve og mundtlig eksamen.

Adgangskrav
Du skal have bestået grundforløb fra en erhvervsskole, inklusiv den et årige studiekompetencegivende del EUX eller HG, HGV eller HGS med de rette niveauer.

Ansøgning
Vi modtager gerne en ansøgning fra dig, når vi har slået en relevant elevstilling op. Alle elevstillinger slås op på vores hjemmeside og skal søges online.

Hvad siger en af vores tidligere elever?
Pernille Lund Christensen, udlært i 2016 SDU Kolding:

”Som kontorelev på SDU har jeg indtil videre lært meget omkring universitetets opbygning og det administrative arbejde. Jeg har været rundt i mange forskellige afdelinger, som gør at jeg får et godt indblik i hele SDU’s sammenhæng. Jeg har fået en masse ansvar som gør det spændende at komme på arbejde hver dag. Jeg føler jeg lære noget nyt hele tiden, og føler mig godt klædt på til at komme videre efter elevtiden og selv varetage ansvarsfulde opgaver. Kan varmt anbefale SDU som en rigtig god elevplads, med plads til at lære nyt”