Skip to main content

De stærke chilier (også virtuelt)

Chili er et af verdens mest udbredte krydderier. Hverken det sydamerikanske eller det asiatiske køkken ville være det samme uden. Men chilier kan også bruges i smertebehandling og i peberspray.

Hvad er det i chilierne, der giver den stærke smag? Og hvordan måler vi det? Hvad sker der i kroppen, når vi spiser dem? Det får I svar på i dette oplæg. 

Læringsmål:

  • Biosyntese af naturstoffer
  • Smag
  • Kromatografisk analyse
  • Nerveledning og smerte

Pris:

Hvis oplægget afholdes hos jer, er det gratis indenfor Region Syddanmark; udenfor regionen opkræver vi som udgangspunkt godtgørelse af transportudgifter.

Hvis oplægget afholdes hos os, dækker I selv egne transportudgifter.

Mere information:
Kontakt os på tlf. 6550 7444 / brobygning@tek.sdu.dk for nærmere information.

Tilbudstype Foredrag
Hvor SDU Odense eller dit gymnasium
Varighed 1 time