Skip to main content

Business-modeller som vækstgenerator

I dette oplæg sætter vi fokus på innovative business-modeller og -planer, samt hvordan man laver dem. Med udgangspunkt i de forskellige strategier, der benyttes i eksisterende virksomheder og iværksætteri-projekter, viser vi, hvordan virksomheder kan styrke forretningen ved at arbejde med analyser af interne og eksterne forhold f.eks. partnere, aktiviteter og konkurrenceevne.

Vi gennemgår en model-analyse af en eksisterende virksomhed, og derudover sætter vi klassen i gang med at udarbejde en business-model til et iværksætteri-projekt. Oplægget kan fokusere på både business-modeller og –planer eller én af delene.

Undervejs kommer vi også ind på, hvordan vi arbejder med business-modeller inden for forsknings- og uddannelsesområdet Engineering, Innovation and Business på SDU. 

Mulighed for 'virtuel' afholdelse

Oplægget kan også bestilles til afholdelse som fjernundervisning via Zoom. Skriv blot i feltet "Evt. kommentar" i bestillingsformularen, at du ønsker oplægget afholdt virtuelt / som fjernundervisning. 

Læringsmål: 

• Strategisk forretningsopbygning
• Analyse samt opsætning af værdikæder
• Opsætning af innovativt miljø
• Ledelse af innovationsprocesser
• Analyse af markeder og konkurrence evner

Pris: 
Hvis oplægget afholdes hos jer, er det gratis indenfor Region Syddanmark; udenfor regionen opkræver vi som udgangspunkt godtgørelse af transportudgifter.
Hvis oplægget afholdes hos os, dækker I selv egne transportudgifter. 

Kontakt:
Engineeringsonderborg@tek.sdu.dk / 6550 1651 for nærmere information.

Foredraget vil blive afholdt af ingeniørstuderende fra SDU. 

Tilbudstype Foredrag
Hvor SDU Sønderborg eller dit gymnasium
Varighed 1-2 timer

Sidst opdateret: 20.09.2021