Skip to main content

Mød studerende og nyuddannede fra SDU

Grundet omstændighederne er der desværre ikke adgang på SDU's campusser til et fysisk møde med de studerende. Så snart det er muligt, vil vi igen invitere til messer. Hold jer gerne opdateret på vores LinkedIn-profil, hvor vi altid inviterer til messer, både de virtuelle og fysiske.

Er du interesseret i at finde en studentermedhjælper, en praktikant, et projektsamarbejde eller en nyuddannet til en fuldtidsansættelse?

Eller vil du gerne bringe virksomhedsrettede udfordringer ind i undervisningen og dermed give studerende perspektiv på deres uddannelse?

Mulighederne er mange, og kontakten mellem studerende og virksomheder er fortsat relevant. En forandringstid som denne har måske givet din virksomhed behovet for at inddrage nye kompetencer. Her kan du blive klogere på, hvad studerende og nyuddannede kan bidrage med hos jer.

Studerende og nyuddannede gør sig mange tanker omkring det arbejdsmarked der venter dem, og gennem kontakt med din virksomhed kan de få indblik i tiltag og kompetencer, der prioriteres hos jer lige nu. Samtidig kan du og din virksomhed gennem samarbejde med studerende få en forståelse for, hvordan I kan bruge forskellige faglige kompetencer.

SDU RIO Syddansk Universitet

  • Campusvej 55
  • Odense M - DK-5230
  • Telefon: 65502022

Sidst opdateret: 20.01.2021