Skip to main content
SDUx
 • Dato

  28. februar 2024
 • Pris

  2500 kr. ekskl. moms
 • Sted

  DANDY Business Park, AI Innovation House, Innovations Allé 3, 7100 Vejle
 • Del

Udsolgt

AI og digitalisering: Nye muligheder for værdiskabelse

Hvem: Arrangeret af Syddansk Universitet og DANDY Business Park
Hvornår: 28. februar 2024 kl.09:00
Varighed:  Kl. 9-17
Hvor: DANDY Business Park, AI Innovation House, Innovations Allé 3, 7100 Vejle

Kurset er fuldt booket, men der er stadig pladser på kurset i april og maj.

Kurset giver grundlæggende viden om at bruge AI og digitalisering til at 

 • drive forandringer mod en mere innovativ, digitaliseret og datadreven organisation.
 • forbedre hastighed og kvalitet af beslutningsprocesser inden for digitalisering.
 • optimere driften og skalere innovationskraften.
 • udvikle en digital forretningsmodel.

Det får du

Kurset kombinerer den nyeste forskningsbaserede viden med praksiseksempler fra virksomheder, der har skabt digitale transformationer.

Du får derfor indsigt i en række teorier, metoder og konkrete værktøjer  til at træffe strategiske beslutninger med afsæt i organisatoriske og ledelsesmæssige implikationer af kunstig intelligens i organisationer og virksomheder.

Sammen med de øvrige deltagere får du mulighed for at drøfte, hvordan AI kan  indtænkes som en integreret del af den digitale transformation på et relevant forretningsområde i din virksomhed.

Din profil

Kurset henvender sig til topledere, bestyrelsesmedlemmer, beslutningstagere på teknisk/operationelt niveau og konsulenter med ansvar for virksomhedens strategiarbejde, som ønsker at forbedre kvaliteten af strategiske beslutninger på digitaliseringsområdet i organisationen. Kurset er åbent for alle interesserede. 

Sådan giver kurset værdi til din virksomhed

På kurset får du den sidste nye viden baseret på flere forskeres perspektiver og praksiseksempler fra virkeligheden og hverdagen i deltagernes virksomheder. Udbyttet er let omsættelig viden om AI og digitalisering. Viden, der kan bruges direkte til at optimere driften, identificere nye forretningsmuligheder, skalere innovationskraften og sikre fremtidens datadrevne værdiskabelse. 

Fakta om kurset

 

Glæd dig til en række af kurser inden for AI og digitalisering

Kurset er det første i rækken af kurser om AI og digitalisering, som udbydes af SDUx i samarbejde med Dandy Business Park. SDUx er et eksperimentarium for livslang læring, der skal bringe forskning i spil på nye måder og være til gavn for mennesker i beskæftigelse.

Kurset ”Nye muligheder for værdiskabelse” er et grundlæggende kursus, som du kan bruge til en generel opkvalificering af din viden om AI og digitalisering. Kurset danner samtidig et solidt fundament for en række af spændende kurser efterfølgende. 

Du kan læse mere om de efterfølgende kurser på SDUx.dk under kurser.