Skip to main content
SDUx
 • Dato

  8. maj 2024
 • Pris

  4800 kr. ekskl. moms
 • Sted

  DANDY Business Park, AI Innovation House, Innovations Allé 3, 7100 Vejle
 • Del

Tilmeld

Symbolsk og menneskelig AI

Hvem: Arrangeret af Syddansk Universitet og DANDY Business Park
Hvornår: 8. maj 2024 kl.09:00
Varighed:  Kl. 9-17
Hvor: DANDY Business Park, AI Innovation House, Innovations Allé 3, 7100 Vejle

Kurset giver en bredere introduktion til kunstig intelligens og introducerer forskellige teknikker, som ikke baseres på data, og fordelene ved dem. Det giver en større værktøjskasse, hvorfra du kan vælge den bedste løsning. 

Kurset er en del af kursuspakken for beslutningstagere på det tekniske/ operationelle niveau. Kurset gennemføres primært på engelsk den 8. maj og primært på dansk den 17. juni.

Det får du

Når du har deltaget på kurset, har du kendskab til mindre kendte former for kunstig intelligens, som kan være relevante for din virksomhedskonkrete problemstillinger, og du udvider dit netværk med forskere, så I sammen kan udvikle nye løsninger på virksomhedens problemstillinger. 

På kurset kommer vi omkring:

 • Introduktion til symbolsk AI
 • Repræsentation af viden og logikker
 • Optimering
 • Menneske-AI interaktion
 • AI etik og lovgivning

På kurset får deltageren en forståelse af hvad værktøjer og teknologier handler om, men der undervises ikke i brugen af specifikke programmer eller udvikling af software.

Din profil

Kurset henvender sig til beslutningstagere på et teknisk/operationelt niveau og fx konsulenter med ansvar for virksomhedens digitale værktøjer og teknologier, som ønsker at forbedre kvaliteten af beslutninger på digitaliseringsområdet i en driftsorganisation. Kurset er åbent for alle interesserede.  

Sådan giver kurset værdi til din virksomhed

Efter deltagelse på kurset kan du skelne mellem bredt anvendelige former for kunstig intelligens og specifikke teknikker til mere begrænsede områder samt forstå, hvornår det bedst kan betale sig at bruge de forskellige slags løsninger. Du kan identificere behovet for opkvalificering af tekniske medarbejdere, samt vurdere mulighederne for samarbejde og projekter med universiteter om at udvikle løsninger til virksomhedens konkrete problemstillinger.

Fakta om kurset

Flere kurser

Kurset kan sagtens tages alene, men er også en del af kursuspakken for beslutningstagere på det teknisk/ operationelle niveau.

Kursuspakkerne er udviklet i et samarbejde mellem virksomheder i Trekantområdet, DANDY Business Park og Syddansk Universitet.