Skip to main content
SDUx
 • Dato

  4. juni 2024
 • Pris

  4800 kr. ekskl. moms
 • Sted

  DANDY Business Park, AI Innovation House, Innovations Allé 3, 7100 Vejle
 • Del

Tilmeld

Data og datadreven AI

Hvem: Arrangeret af Syddansk Universitet og DANDY Business Park
Hvornår: 4. juni 2024 kl.09:00
Varighed:  Kl. 9-17
Hvor: DANDY Business Park, AI Innovation House, Innovations Allé 3, 7100 Vejle

Kurset gennemføres på engelsk og er en del af kursuspakken for beslutningstagere på det tekniske/ operationelle niveau.

Det får du

Når du har deltaget på kurset vil du være opmærksom på de forskellige opgaver forbundet med brug af data i virksomheder – indsamling, regler, rensning, bearbejde, visualisering og behandling samt de etiske aspekter.

Du får en forståelse for data-dreven AI (især maskinlæring) og for de underliggende principper og begrænsninger, samt erfaring med ChatGPT og hvordan din virksomhed kan bruge den slags værktøj på en ansvarlig og effektiv måde.

Kurset kommer omkring:

 • Data life cycle
 • Datavisualisering
 • Data og etik
 • Datadreven AI

På kurset får deltageren en forståelse af hvad værktøjer og teknologier handler om, men der undervises ikke i brugen af specifikke programmer eller udvikling af software. 

Din profil

Kurset henvender sig til beslutningstagere på et teknisk/operationelt niveau og fx konsulenter med ansvar for virksomhedens digitale værktøjer og teknologier, som ønsker at forbedre kvaliteten af beslutninger på digitaliseringsområdet i en driftsorganisation. Kurset er åbent for alle interesserede.  

Sådan giver kurset værdi til din virksomhed

Deltagere på kurset kan bidrage til deres virksomhed med:

 1. forbedret forståelse for datahåndtering: Deltageren vil blive i stand til at forstå de forskellige aspekter af arbejdet med data og tage informerede beslutninger om, hvordan virksomheder skal organisere sig for at sikre en god oplevelse i arbejdet med data.
 2. etiske aspekter: Deltageren får indblik i de etiske overvejelser omkring indsamling og brug af data, herunder bias i data og datakvalitet.
 3. ressourceoptimering: Deltageren vil få en bedre forståelse for, hvilke typer af processer der kan forbedres med hjælp af data og datadrevet AI, samt hvordan medarbejdere kan blive mere effektiv ved at arbejde sammen med AI-værktøjer som chatbots.

Fakta om workshoppen

 

Flere kurser

Kurset kan sagtens tages alene, men er også en del af kursuspakken for beslutningstagere på det teknisk/ operationelle niveau.

Kursuspakkerne er udviklet i et samarbejde mellem virksomheder i Trekantområdet, DANDY Business Park og Syddansk Universitet.