Skip to main content
SDUx
 • Dato

  21. maj 2024
 • Pris

  4800 kr. ekskl. moms
 • Sted

  DANDY Business Park, AI Innovation House, Innovations Allé 3, 7100 Vejle
 • Del

Tilmeld

Værktøjer til digitalisering

Hvem: Arrangeret af Syddansk Universitet og DANDY Business Park
Hvornår: 21. maj 2024 kl.09:00
Varighed:  Kl. 9-17
Hvor: DANDY Business Park, AI Innovation House, Innovations Allé 3, 7100 Vejle

Kurset gennemføres på engelsk og er en del af kursuspakken for beslutningstagere på det tekniske/ operationelle niveau.

Det får du

Kurset dækker forskellige relevante aspekter inden for digitalisering både fra organisationens side (backend) og fra brugernes (frontend). 

Som deltager på kurset får du en omfattende forståelse af, hvordan digitale værktøjer kan anvendes til at transformere din organisations drift. Du vil være bedre rustet til at navigere i den komplekse verden af digital transformation, og du vil have de nødvendige redskaber til at hjælpe din organisation med at drage maksimalt udbytte af disse teknologier.

Kurset kommer omkring:

 • High performance og cloud computing
 • Low code development
 • Interface design og interaction
 • Cybersikkerhed

På kurset får deltageren en forståelse af hvad værktøjer og teknologier handler om, men der undervises ikke i brugen af specifikke programmer eller udvikling af software.

Din profil

Kurset henvender sig til beslutningstagere på et teknisk/operationelt niveau og fx konsulenter med ansvar for virksomhedens digitale værktøjer og teknologier, som ønsker at forbedre kvaliteten af beslutninger på digitaliseringsområdet i en driftsorganisation. Kurset er åbent for alle interesserede.  

Sådan giver kurset værdi til din virksomhed

Deltagere på kurset kan bidrage til deres virksomhed med:

 1. forbedret beslutningsproces: Med en dybere forståelse af forskellige digitale værktøjer og deres muligheder og begrænsninger, vil deltageren være i stand til at bidrage til strategiske diskussioner og træffe informerede beslutninger for virksomheden.
 2. teknisk ekspertise: Med en større teknisk viden bliver deltageren mere effektive til at lede og styre virksomhedens arbejde med digitale værktøjer.
 3. innovative løsninger: Deltageren får mulighed for at opdage nye måder at innovere og optimere virksomhedens processer ved hjælp af digitale værktøjer.
 4. indsigt i udvikling: Med en dybdegående forståelse af digitale værktøjer, vil deltageren være i stand til at holde sin virksomhed ajour med de nyeste trends og teknologier.
 5. automatisering: Ved at implementere digitale værktøjer på en intelligent og effektiv måde, vil virksomheden kunne automatisere tidskrævende opgaver og forbedre produktiviteten.

Fakta om workshoppen

 

Flere kurser

Kurset kan sagtens tages alene, men er også en del af kursuspakken for beslutningstagere på det teknisk/operationelle niveau.

Kursuspakkerne er udviklet i et samarbejde mellem virksomheder i Trekantområdet, DANDY Business Park og Syddansk Universitet.